HomeΚΡΗΤΗΣυνάντηση συνεργασίας για το Συνέδριο της Ένωσης Αστυνομικών

Συνάντηση συνεργασίας για το Συνέδριο της Ένωσης Αστυνομικών

Θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Λασίθι και θα είναι πανελλήνιας εμβέλειας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πλαίσιο των εργασιών προετοιμασίας για το 34ο Πανελλήνιο συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών που θα πραγματοποιηθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου τον ερχόμενο Μάϊο ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου Κώστα Φραγκάκη.

Στη συνάντηση στον Αγ. Νικόλαο, ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου  ενημέρωσε τον Δήμαρχο για την προγραμματισμένη επίσκεψη των αστυνομικών στο Οροπέδιο το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 στο πλαίσιο του προγράμματος του συνεδρίου.

Η συνεργασία του Δήμου Οροπεδίου με την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Λασιθίου είναι συνέχεια προηγούμενων κοινών δράσεων, όπως τον Νοέμβριο του 2017 που πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα «Ασφαλή χρήση του Διαδικτύου» και την ημερίδα ενημέρωσης των μαθητών του Γυμνασίου Οροπεδίου που πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2018 στο Γυμνάσιο Οροπεδίου Λασιθίου.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης ευχαριστώντας για την συνεργασία τον εκπρόσωπο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ανέφερε ότι, η Τοπική Αυτοδιοίκηση στηρίζει το έργο της Αστυνομίας και είναι αρωγός στις προσπάθειες της για την ασφάλεια των πολιτών. Ο κ. Φραγκάκης από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την στήριξη και την συνεργασία του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου στο έργο της Αστυνομίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση