HomeHL-SportsΝίκος Παπαδόπουλος: «Κοιτάμε μόνο τι κάνουμε εμείς»

Νίκος Παπαδόπουλος: «Κοιτάμε μόνο τι κάνουμε εμείς»

Οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου μετά την έβδομη σερί νίκη του ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ νίκησε τον Αιγινιακό με 3-0, στον αγώνα που έγινε την Τετάρτη  και μείωσε την απόσταση από τον πρωτοπόρο Άρη στους δύο βαθμούς.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ο Νίκος Παπαδόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του, χαρακτήρισε «καθοριστική» την στιγμή στην οποία βρίσκεται ο ΟΦΗ και πρόσθεσε ότι η ομάδα του κοιτάει μόνο τα δικά της αποτελέσματα και όχι των υπόλοιπων διεκδικητών της ανόδου.

«Είναι μια καθοριστική στιγμή για τον ΟΦΗ και όλοι μας πρέπει να δώσουμε ό,τι μπορούμε. Η ουσία είναι ότι ήρθε η νίκη και συνεχίζουμε το νικηφόρο σερί. Τρεις ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδο και αυτές θα είναι οι ΟΦΗ, Άρης, Παναχαϊκή» τόνισε.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. «Ο αγωνιστικός χώρος μας δυσκόλεψε αρκετά στην αρχή του παιχνιδιού, κρατούσε καλύτερα την μπάλα και σκοράραμε νωρίς.

Στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε καλύτερα το παιχνίδι, πετύχαμε ακόμα δύο γκολ που και αυτά φέρνουν τους τρεις βαθμούς. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι αλλά μόνο το τι κάνουμε εμείς»

Διαφήμιση
Διαφήμιση