HomeHL-SportsΑιγινιακός ΟΦΗ 0-3

Αιγινιακός ΟΦΗ 0-3

Έβδομη σερί νίκη για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εύκολο απόγευμα πέρασε στο Αιγίνιο ο ΟΦΗ που συνεχίζει ακάθεκτος την εντυπωσιακή του πορεία για την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.

Η ομάδα του Ηρακλείου, στον αγώνα που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης, για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, νίκησε τον Αιγινιακό με 3-0 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Άρη στην Καλλιθεα, μείωσε τη διαφορά από την πρώτη θέση στους δύο βαθμούς.

Οι Κρητικοί σημείωσαν την έβδομη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, παιχνίδι στα οποία έχουν σημειώσει 18 τέρματα και έχουν διατηρήσει απαραβίαστη την εστία τους! Στα τελευταία 12 παιχνίδια μάλιστα, έχουν 11 νίκες και μόνο μία ήττα, από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Η νίκη για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιη, αφού είχε τον έλεγχο του αγώνα και ελάχιστα απειλήθηκε από τον Αιγινιακό.

Με γκολ από τα αποδυτήρια

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αιγινιακός είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν απείλησε τον ΟΦΗ που είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες στις οποίες σημείωσε ένα γκολ και πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα στο σκορ.

Στο 6ο λεπτό, ο Βουό στη μεσαία γραμμή, έδωσε στον Κουτσιανικούλη που προχώρησε από δεξιά, την κατάλληλη στιγμή σέντραρε και ο Μάνος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, άνοιξε το σκορ. Στο 33’ το σκηνικό επαναλήφθηκε, χωρίς γκολ όμως: σέντρα του Κουτσιανικούλη από δεξιά, σουτ του Μάνου μέσα από την περιοχή, η μπάλα άουτ.

Ο Αιγινιακός είχε τρεις φάσεις στο ίδιο διάστημα, καμία όμως, δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Στρέζο. Στο 1΄σουτ του Σοφιάνη έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 10’ Σέντρα σουτ του Πέριτς από τα δεξιά, η μπάλα είχε την ίδια κατάληξη ενώ στο 38’ ο Γκατζολάρι έπειτα από λάθος του Ποτουρίδη στη μεσαία γραμμή, έγινε αποδέκτης της μπάλας στη γραμμή της μεγάλης περιοχής, σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε στον Κομεσίδη και απομακρύνθηκε.

Μονότερμα στο β’ ημίχρονο

Το β’ ημίχρονο ήταν μονότερμα για τον ΟΦΗ που πέτυχε άλλα δύο γκολ, είχε ένα δοκάρι απέναντι σε έναν αντίπαλο που έκανε όλες κι όλες δύο φάσεις.

Στο 73’ ο Αιγινιακός έκανε την πρώτη του αξιόλογη επίσκεψη στην αντίπαλη εστία, στο δεύτερο 45λεπτο. Ο Γκατζολάρι μπήκε στην περιοχή από αριστερά, σούταρε αλλά μπλόκαρε ο Στρέζος.

Στο 86’ ο ίδιος παίκτης έξω από την περιοχή σούταρε αλλά μπλόκαρε πάλι ο τερματοφύλακας των Κρητικών.

Ο ΟΦΗ στο δεύτερο 45λεπτο όποτε ήθελε, έκανε φάση. Στο 48’ ο Μάνος προχώρησε και μπήκε στην περιοχή από δεξιά, γύρισε στον Κουτσιανικούλη που με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αιγινιακού για το 0-2.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, γύρισμα του Μπολάκη από αριστερά, κεφαλιά του Πουρτουλίδη από το ύψος του πέναλτι η μπάλα στα δίχτυα και 0-3.

Στο 62’ σέντρα του Ντίνα από δεξιά, ο Μάνος με προβολή από το ύψος του πέναλτι, έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες στο 46’ με τον Μάνο, στο επόμενο λεπτό με τον Βουό, στο 65’ με τον Ντίνα και τον Μάνο, στο 78’ με τον Βαφέα, στο 80’ με τον Κουτσιανικούλη και στο 89’ με τον Μάνο.

Διαιτητής ήταν ο Φωτιάς (Πέλλας), με βοηθούς τους: Χριστακόγλου (Χαλκιδικής), Κεσίσογλου (Πέλλας) και τέταρτο τον: Γκορτσίλα (Μακεδονίας).

Κίτρινες κάρτες: 56′ Βουό, 83′ Βαφέας

Δοκάρια: 62’ Μάνος

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Καραγκιόζης, Ανδρικόπουλος (54′ Χότζιτς), Γιαζιτζόγλου, Βλάχος Λιόλιος, Γκατζολάρι, Πολύζος (66′ Μπιλάλι), Πέριτς, Παπαδόπουλος, Ζούρκος, Σοφιάνης (69′ Κούστα).

ΟΦΗ: Στρέζος, Μπολάκης, Αργυρόπουλος, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Νάστος (75′ Βαφέας), Παπαστεριανός, Μάνος, Βουό (58′ Πουρτουλίδης), Κουτσιανικούλης, Ντίνας (68′ Κοέλιο).

Διαφήμιση
Διαφήμιση