HomeΕΛΛΑΔΑΘρίλερ με τους λογαριασμούς της οικογένειας Στουρνάρα

Θρίλερ με τους λογαριασμούς της οικογένειας Στουρνάρα

Με διαρροές και αναρτήσεις στο διαδίκτυο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νυχτερινό θρίλερ με αναρτήσεις φιλοκυβερνητικών μέσων και παραγόντων βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη με αφορμή δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και της συζύγου του Λίνας Νικολοπούλου.

Η υπόθεση ξεκίνησε από αναρτήσεις δύο ιστοσελίδων στις οποίες υποστηριζόταν ότι «η δέσμευση των λογαριασμών έγινε μετά από παραγγελία του ΚΕΦΟΜΕΠ και στο πλαίσιο της έρευνας για το σκάνδαλο της Novartis».

Γύρω στα μεσάνυχτα πηγές από τα «υπόγεια» του Μαξίμου διέδιδαν σε φιλικά προσκείμενα μέσα την ατάκα «αν ισχύουν αυτά τον Στουρνάρα δεν τον σώζει ούτε ο Ντράγκι».

Έως τις 3 τα ξημερώματα, πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema.gr δεν φαίνεται να υπήρχε κινητικότητα από την πλευρά του ΚΕΦΟΜΕΠ για τον Γιάννη Στουρνάρα.

Τα ξημερώματα πηγές της Τράπεζας της Ελλάδος δήλωναν άγνοια για το περιστατικό και λίγο μετά τις 8 το πρωί συνεργάτης του Γιάννη Στουρνάρα ανέφερε τα εξής: «πρόκειται για ευσεβείς πόθους των …γνωστών αγνώστων, που χρησιμοποιούν ως γραφείο τυπου τον γνωστό ακροδεξιό και ημιτρελο δημοσιογράφο.»

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση