HomeΕΛΛΑΔΑΈκλεψαν από φαντάρο την κάρτα εισόδου στο Πεντάγωνο

Έκλεψαν από φαντάρο την κάρτα εισόδου στο Πεντάγωνο

Περίεργη υπόθεση στο Λυκαβηττό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια περίεργη υπόθεση με επίθεση αγνώστων σε φαντάρο οι οποίοι του άρπαξαν την κάρτα εισόδου στο Πεντάγωνο όπου υπηρετεί, εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές.

Το περιστατικό, που έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες επιθέσεις που σημειώνονται κάθε βράδυ στο κέντρο της Αθήνας και αποτελεί μια θλιβερή πραγματικότητα που δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι η ανομία χτυπάει «κόκκινο» σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, λίγα λεπτά μετά τη μία, στην περιοχή του Λυκαβηττού.

Ο νεαρός, ηλικίας 22 των, βρισκόταν στη συμβολή των οδών Αγίου Ισιδώρου και Δαφνομήλης όταν ξαφνικά ομάδα τεσσάρων ατόμων του επιτέθηκε. Απειλώντας τον με τα μαχαίρια που κρατούσαν οι δράστες, του ζήτησαν να τους δώσει ο,τι είχε πάνω του. Ο φαντάρος παρέδωσε το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο, ενώ οι δράστες αφού άρπαξαν και την κάρτα εισόδου στο Πεντάγωνο χάθηκαν στα στενά της περιοχής.

Η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει αν πρόκειται για τυχαίο συμβάν ή αν οι δράστες παρακολούθησαν τον νεαρό και πραγματοποίησαν στοχευμένη επίθεση για να του πάρουν την κάρτα εισόδου στο Πεντάγωνο.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση