HomeHL-WorldΜήνυση στον Τραμπ έκανε η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

Μήνυση στον Τραμπ έκανε η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

Για τη συμφωνία εμπιστευτικότητας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Mήνυση κατά του Ντόναλντ Τραμπ κατέθεσε η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς υποστηρίζοντας ότι είναι άκυρη η συμφωνία εμπιστευτικότητας που υπέγραψε για να μη μιλήσει για τη σεξουαλική της σχέση με τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η Στέφανι Κλίφορντ, όπως είναι το πραγματικό όνομα της πορνοστάρ, ισχυρίζεται στην μήνυση που υπέβαλε στο Λος Άντζελες ότι δεν ήταν ο Τραμπ που υπέγραψε τη συμφωνία, αλλά ο προσωπικός δικηγόρος του, Μάικλ Κοέν και ως εκ τούτου η συμφωνία είναι «άκυρη». Με την μήνυση η 38χρονη επιδιώκει να κριθεί άκυρη και μη δεσμευτική από την αμερικανική δικαιοσύνη η συμφωνία εμπιστευτικότητας, ώστε να μιλήσει για τη σχέση της με τον Τραμπ το 2006 και το 2007 χωρίς να φοβάται νομικές συνέπειες.

Στην 28σέλιδη μήνυση η Ντάνιελς αναφέρει ότι τον Οκτώβριο του 2015 -παραμονές των αμερικανικών εκλογών και σε μια περίοδο που αρκετές γυναίκες έβγαιναν και κατηγορούσαν τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση- εκείνη ετοιμαζόταν να μιλήσει στα ΜΜΕ για τις σεξουαλικές της επαφές με τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο. Υποστηρίζει δε ότι ο Τραμπ και ο δικηγόρος του Κοέν προσπάθησαν «με επιθετικό τρόπο» να το αποτρέψουν.

Ο Κοέν έκλεισε τότε μια συμφωνία μαζί της, την οποία όμως υπέγραψε ο ίδιος κι όχι ο Τραμπ. Εξ’ ου και ο ισχυρισμός του δικηγόρου της ότι η συμφωνία αυτή είναι άκυρη.

Η Ντάνιελς υποστηρίζει ακόμη στη μήνυση ότι δεν έχουν σταματήσει οι προσπάθειες από την άλλη πλευρά να την κάνουν να σιωπήσει.

Ο Κοέν είπε τον περασμένο μήνα ότι πλήρωσε από την τσέπη του 130.000 δολάρια στη Ντάνιελς, χωρίς να διευκρινίσει το λόγο. Αμερικανικά ΜΜΕ είπαν ότι τα χρήματα δόθηκαν για να κρατήσει κλειστό το στόμα της η πορνοστάρ. Η καταβολή του ποσού έγινε το 2016, εν μέσω της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, δίνοντας έτσι πολιτική διάσταση στο θέμα.

Το περιοδικό InTouch δημοσίευσε τον Φεβρουάριο μια παλιά συνέντευξη της Ντάνιελς, στην οποία έδινε γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τη σεξουαλική της σχέση με τον Τραμπ το 2006, λίγους μήνες πριν η γυναίκα του Μελάνια φέρει στον κόσμο τον γιο τους Μπάρον.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση