HomeΕΛΛΑΔΑΤι αναφέρει η ΝΔ για την υπόθεση βλημάτων

Τι αναφέρει η ΝΔ για την υπόθεση βλημάτων

Η κατάθεση Παπαδόπουλου εκθέτει Καμμένο και Τσίπρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ως έκθετους χαρακτηρίζει η ΝΔ τόσο τον υπουργό Αμυνας, Πάνο Καμμένο όσο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα μετά την κατάθεση του μεσάζοντα για την υπόθεση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, Βασίλη Παπαδόπουλου.

«Εκτίθενται με όσα δήλωσε στην κατάθεση του ο μεσάζων» σημειώνουν χαρακττηριστικά αρμόδιες πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενώ παράλληλα συμπληρώνουν: «Συγκεκριμένα, ο Παπαδόπουλος ομολογεί, μεταξύ άλλων, ότι δεν κατέθεσε ποτέ τα πιστοποιητικά τελικού χρήστη που ήταν αναγκαία για να ολοκληρωθεί νόμιμα η πώληση των βλημάτων. Ακόμη, παραδέχεται ότι είχε συναντήση με τον κ. Καμμένο για να διερευνήσει την πιθανότητα αγοράς στρατιωτικού υλικού, ενώ επικοινώνησε στη συνέχεια μαζί του και με sms για να τον προειδοποιήσει σχετικά με το ενδεχόμενο εμπλοκής της υπόθεσης λόγω της επίσκεψης των πραγματικών εκπροσώπων της Σαουδικής Αραβίας».

Τέλος, οι ίδιες πηγές καλούν τον κ. Καμμένο να απαντήσει στο αν επιμένει στην άποψη του ότι με τον Παπαδόπουλο «δεν είχε καμία σχέση» και ότι η επιχειρούμενη πώληση των βλημάτων έγινε νόμιμα και χωρίς μεσάζοντες.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση