HomeHL-9Οι Μινωικές τίμησαν την πρωταθλήτρια Κέλλυ Κυδωνάκη

Οι Μινωικές τίμησαν την πρωταθλήτρια Κέλλυ Κυδωνάκη

Με το σκεπτικό ότι η διάκρισή της αποτελεί υγιές πρότυπο για την κοινωνία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης στο καράτε, Κέλλυ Κυδωνάκη, τίμησαν οι Μινωικές Γραμμές στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που έλαβε χώρα στην έδρα της ναυτιλιακής εταιρείας στο Ηράκλειο.

Η νεαρή αθλήτρια  κατάφερε να διακριθεί στη σημαντικότερη ευρωπαϊκή διοργάνωση του αθλήματος, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία “Νέων Γυναικών”, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε που διεξήχθη στο Σότσι.

kydonakh-vravefsh2

Η βράβευση της 17χρονης Κέλλυς Κυδωνάκη από το Τυμπάκι η οποία τίμησε με τις επιδόσεις της ολόκληρη την Κρήτη, έγινε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Μινωικών Γραμμών Αντώνη Μανιαδάκη.

Αναφερόμενος στο σκεπτικό της βράβευσης, ο κ. Μανιαδάκης επισήμανε παραδίδοντας στην πρωταθλήτρια την τιμητική πλακέτα, ότι η Κέλλυ Κυδωνάκη βραβεύεται επειδή η σημαντική της διάκριση αποτελεί υγιές πρότυπο για την τοπική κοινωνία και τη νεολαία. Μεταξύ άλλων, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας στην ομιλία του σημείωσε: «Με την βράβευση αυτή τιμάμε την προσφορά της Κέλλυς Κυδωνάκη στον αθλητισμό αλλά και στον τόπο μας. Με το πείσμα που την διακρίνει θεωρούμε ότι σύντομα θα την δούμε ξανά στο βάθρο.»

kydonakh-vravefsh3

Σύμφωνα με τις Μινωικές Γραμμές: «Για μία ακόμη φορά ο ελληνικός αθλητισμός βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης, αυτή τη φορά από μία νέα Κρητικοπούλα συμπατριώτισσά μας, που με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου μας γέμισε με χαρά και υπερηφάνεια και απέδειξε ότι με συστηματική δουλειά και επιμονή μπορούμε να επιτύχουμε και να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας.

Συγχαρητήρια στην Κέλλυ, την οικογένειά της και τον εξαίρετο προπονητή της κ. Χαράλαμπο Σταυρουλαντωνάκη που βρίσκονται δίπλα της και τη στηρίζουν επάξια στις προσπάθειές της.

Οι Μινωικές Γραμμές θα συνεχίσουν να στηρίζουν τον αθλητισμό και τον τόπο μας και αισθανόμαστε υπερηφάνεια που με τη χορηγική μας στήριξη συμβάλουμε στην ενίσχυση του Ελληνικού Αθλητισμού, προσφέροντας τη δυνατότητα στη νέα γενιά να έχει πρότυπα και αξίες για το μέλλον».

Διαφήμιση
Διαφήμιση