HomeHL-9«Πράσινο φως» για τα οδικά έργα στην Αγία Πελαγία

«Πράσινο φως» για τα οδικά έργα στην Αγία Πελαγία

Εξασφαλίστηκαν 600.000 ευρώ από το Υπουργείο Υποδομών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το ποσό των 600.000 ευρώ ρίχνεται στην μάχη βελτίωσης των δρόμων σε Αγία Πελαγία και στην ευρύτερη περιοχή της Δ.Ε. Γαζίου, η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου.

Πρόκειται για χρηματοδότηση που προέρχεται από το Υπουργείο Υποδομών με στόχο την βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων και των επισκεπτών των συγκεκριμένων περιοχών.

Το συγκεκριμένο αίτημα είχε κατατεθεί από τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη προς τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργο Δέδε, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Δήμο Μαλεβιζίου. Ο Δήμαρχος είχε παρουσιάσει τα δεδομένα στον Γενικό Γραμματέα καθώς και τις δυσκολίες που υπάρχουν στην αποτελεσματική αντιμετώπιση του ζητήματος από πόρους του Δήμου, με τον Γ. Δέδε να δεσμεύεται ότι θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Με χαρά πληροφορηθήκαμε την έγκριση του αιτήματός μας από το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών και τη χρηματοδότηση των έργων αποκατάστασης του οδικού δικτύου στις περιοχές της Δ.Ε. Γαζίου και της Αγίας Πελαγίας. Με το ποσό αυτό θα μπορέσουμε να κάνουμε σημαντικές παρεμβάσεις και να βελτιώσουμε τις συνθήκες οδικής ασφάλειας αλλά και την καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών.

Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Γιώργο Δέδε για την υποστήριξή του όπως επίσης και τον Βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη για την καθοριστική συμβολή του και σε αυτό το έργο».

 Φωτογραφία από την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Δέδε στον Δήμο Μαλεβιζίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση