HomeΚΡΗΤΗΑποκαρδιωτική η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων

Αποκαρδιωτική η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων

Παρέμβαση Αυγενάκη για τις ουρές στα γραφεία του ΕΦΚΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο ζήτημα της ταλαιπωρίας που υφίστανται οι ασφαλισμένοι του ΕΦΚΑ οι οποίοι ταλαιπωρούνται σε «ατελείωτες» ουρές προκειμένου να κλείσουν ραντεβού με τους γιατρούς, αναφέρεται σε γραπτή του δήλωση ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέτης Αυγενάκης.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρονται τα εξής:

«Η εικόνα ασφαλισμένων να περιμένουν από τις πρώτες πρωινές ώρες έξω από τα γραφεία του ΕΦΚΑ στον Εσταυρωμένο στην ουρά για ένα ραντεβού, είναι τουλάχιστον αποκαρδιωτική και προσβάλλει τους ασφαλισμένους.

Είναι λυπηρό, άνθρωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας, εργαζόμενοι που έχουν πάρει άδεια από την δουλειά τους, συνταξιούχοι να μην μπορούν να προγραμματίσουν ένα ραντεβού, κάτι που θα κάνει και την δουλειά των λιγοστών εργαζομένων του ΕΦΚΑ ακόμα καλύτερη και πιο αποδοτική.

Η δημόσια υγεία αποτελεί υπέρτατο κοινωνικό αγαθό και η πολιτεία πρέπει να μεριμνά για την καθολική πρόσβαση των ασθενών στο δημόσιο σύστημα υγείας, με τρόπο που να σέβεται τους ασθενείς και τις ανάγκες τους.

Δυστυχώς, ο λαϊκισμός και η κοροϊδία της Κυβέρνησης δεν έχουν τέλος. Έτσι αντιλαμβάνεται την αναβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ; Έτσι αντιλαμβάνονται την αξιοπρέπεια και το σεβασμό στους ασφαλισμένους;»

Διαφήμιση
Διαφήμιση