HomeHL-PsilaΟ «ιπτάμενος γραμματέας» σε κάθε γωνιά της Ελλάδας

Ο «ιπτάμενος γραμματέας» σε κάθε γωνιά της Ελλάδας

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Δεν είναι τυχαίο ότι τον αποκαλούν «ιπτάμενο». Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας βρίσκεται από τις αρχές του χρόνου ο Γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης.
Εκτός από τις επισκέψεις σε διάφορες πόλεις και χωριά σε ολόκληρη την Ελλάδα, ο Λ. Αυγενάκης επιλέγει να επισκεφθεί τη νησιωτική Ελλάδα και ακριτική Ελλάδα και κυρίως τα ακριτικά νησιά.
«Σκοπός μας» όπως λέει «είναι να μιλήσουμε με όλους τους πολίτες, να μεταφέρουμε την ελπίδα και να τους πούμε ότι υπάρχει η Ελλάδα του αύριο, η Ελλάδα των ευκαιριών και ότι οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα».
Το τελευταίο διάστημα άλλωστε, έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα και έχει πραγματοποιήσει επισκέψεις μεταξύ άλλων από τις ακριτικές Σάπες, τις Φέρες και τα Αρριανά στα βόρεια σύνορα της χώρας, μέχρι την Κω, την Κάλυμνο, τη Λήμνο, αλλά και την Πάρο, την Αντίπαρο, τη Νάξο κ.α..
Πιο πρόσφατος σταθμός, η Σάμος. Εκεί ο Γραμματέας της ΝΔ επισκέφθηκε πρότυπη θερμοκηπιακή μονάδα καλλιέργειας ορχιδέας, τυροκομική μονάδα, το Σύλλογο ΑΜΕΑ «Μέλισσσα», το Οινοποιείο της Ένωσης Οινοποιών Σάμου, ενώ συναντήθηκε με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Το μήνυμα που στέλνει ο Γραμματέας της ΝΔ στις περιοδείες του είναι ότι «Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κινούνται δυναμικά με στρατηγική και σχέδιο για την Ελλάδα του αύριο. Πιστεύουμε στην ανάπτυξη της περιφέρειας, στηρίζουμε την ύπαιθρο και δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ακριτική και νησιωτική Ελλάδα.

Στηρίζουμε και πιστεύουμε στην επιχειρηματικότητα και στην ιδιωτική πρωτοβουλία ως μοχλό ανάπτυξης για το μέλλον… πιστεύουμε στις δυνάμεις των Ελλήνων».

Διαφήμιση
Διαφήμιση