HomeΚΡΗΤΗΣτην εκδήλωση για την ανάπτυξη του τουρισμού ο Σ. Βαρδάκης

Στην εκδήλωση για την ανάπτυξη του τουρισμού ο Σ. Βαρδάκης

Με τη χρήση των νέων τεχνολογιών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Κρήτης με την Google Ελλάς υπό την αιγίδα του Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με θέμα «Ψηφιακές Δεξιότητες για την Ανάπτυξη του Τουρισμού στην Περιφέρεια Κρήτης», παρευρέθη ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης.

Η εκδήλωση είχε ως στόχο την ενημέρωση του κοινού για τις δυνατότητες που παρέχουν οι τεχνολογίες που χρησιμοποιεί η Google για την παγκόσμια προβολή της Κρήτης όλο το έτος, την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και των τοπικών επιχειρήσεων του νησιού. Η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας υλοποιώντας προγράμματα ενημέρωσης και εκπαίδευσης σε επιχειρήσεις στην Κρήτη, αναμένεται να καταστήσουν αποτελεσματικότερη την προβολή του νησιού στο διαδίκτυο, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.

vardakhs-google

Ο κ. Βαρδάκης κατά την τοποθέτησή του δήλωσε πως όποια προσπάθεια προκύπτει από τη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με την Google, που στόχο έχει την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν, όλο το έτος, θα πρέπει να γίνει με σεβασμό στις εργασιακές σχέσεις και οι θέσεις εργασίας που θα υπάρξουν να είναι πλήρους απασχόλησης και σωστά αμειβόμενες.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης της Υπουργού κας Όλγας Γεροβασίλη για την εκδήλωση, η Υπουργός με τον κ. Βαρδάκη επισκέφθηκαν από κοινού με τον Περιφερειάρχη Κρήτης την Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Ηρακλείου. Η Υπουργός είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά, το αναβαθμισμένο επίπεδο εγκαταστάσεων και εξοπλισμού που διαθέτει η Υπηρεσία, η οποία τον τελευταίο ενάμιση χρόνο με την συνδρομή και του προσωπικού, αποτελεί υπόδειγμα λειτουργίας για όλη τη χώρα ως προς τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που έχει υιοθετήσει. Η ψηφιοποίηση των φακέλων αδειών οδήγησης, η εφαρμογή του ηλεκτρονικού ραντεβού και η ηλεκτρονική ενημέρωση, έχει μειώσει δραματικά τον χρόνο αναμονής και εξυπηρέτησης του πολίτη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση