HomeHL-SportsΕπέστρεψε στον ΟΦΗ ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Επέστρεψε στον ΟΦΗ ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Ξανά σε γνώριμα λημέρια ο 23χρονος γκολκίπερ μετά την περιπέτεια της Βέροιας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε γνώριμα λημέρια επέστρεψε ο Γιώργος Γιαγκιόζης. Μετά την αποβολή της Βέροιας από το πρωτάθλημα, ο 23χρονος γκολκίπερ βρήκε σύντομα ποδοσφαιρική στέγη και μάλιστα σε μία γνωστή του ομάδα, καθώς ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τη Δευτέρα  την απόκτησή του.

«Ο Γιώργος επέστρεψε στο σπίτι του», αναφέρει η ανακοίνωση, με τον Ηρακλειώτη τερματοφύλακα να υπογράφει το συμβόλαιό του, επιστρέφοντας στην ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και έμεινε μέχρι το 2015.

Για τον Γιαγκιόζη είχε ενδιαφερθεί και ο Εργοτέλης.

Αναλυτικά: «Ο Γιώργος Γιαγκιόζης επέστρεψε στον ΟΦΗ, στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Ο 23χρονος (1μ85) Ηρακλειώτης γκολκήπερ (γεννημένος στις 3/5/1995), υπέγραψε την Δευτέρα (5/9) το πρωί το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

“Ο Γιώργος επέστρεψε στο σπίτι του” αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για την προσθήκη του νεαρού γκολκήπερ, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Στρέζο, Δερμιτζάκη και Παναγιώτου, στους τερματοφύλακες της ομάδας.

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης είναι γέννημα-θρέμμα του ΟΦΗ.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον ΟΦΗ σε ηλικία 7 ετών , αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα υποδομής, έπαιξε στις Εθνικές ομάδες παίδων και Νέων και αργότερα (2013) υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, στον οποίο και παρέμεινε μέχρι το 2015.

Μετά τον ΟΦΗ αγωνίστηκε σε Κισσαμικό (Β’ Εθνική), ΠΟΑ (Γ’ Εθνική), Βέροια (Β’ Εθνική).

Ο Γιαγκιόζης την Δευτέρα  το απόγευμα, θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση