Σε εξέλιξη βρίσκεται η ημερίδα, που διοργανώνουν η Περιφέρεια Κρήτης και η Google Ελλάδας στο Επιμελητήριο Ηρακλείου με κεντρικό θέμα “Ψηφιακές Δεξιότητες για την Ανάπτυξη του Τουρισμού στην Περιφέρεια Κρήτης, παρουσία της Υπουργού Δοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγας Γεροβασίλη.

Η κα Γεροβασίλη είχε συνάντηση στις 10.15 το πρωί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη στα γραφεία της Περιφέρειας, όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν την Κρήτη και σχετίζονται με το υπουργείο της, ενώ από τις 11.30 συμμετέχει στην ημερίδα που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και εντάσσεται στις δράσεις της Εθνικής Συμμαχίας για την ενίσχυση των Ψηφιακών Δεξιοτήτων και της Εργασίας στην Ελλάδα.

Στον χαιρετισμό της στην ημερίδα η κα Γεροβασίλη τόνισε με κάθε τρόπο ότι εθνικός στόχος της Κυβέρνησης είναι η διεύρυνση της τουριστικής περιόδου, λέγοντας ότι τώρα που πλησιάζει η έξοδος της χώρας από τα μνημόνια, προχωράμε όλοι μπροστά, σχεδιάζοντας ένα πολλά υποσχόμενο επιχειρηματικό μέλλον.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ανέφερε ότι γίνονται σημαντικές προσπάθειες ώστε η Κρήτη να καταστεί ένας παγκόσμιος τουριστικός προορισμός, κάνοντας ανοίγματα σε αρκετές τουριστικές αγορές.

Την ανακοίνωση της συνεργασίας με την Περιφέρεια είχε προαναγγείλει τις προηγούμενες ημέρες από τα Χανιά η Δ/ντρια της Google Μαρία Φουντά, λέγοντας: «Την Δευτέρα θα ανακοινώσουμε μια μεγαλύτερη συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και παράλληλα κοιτάμε και άλλους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε εκτός την εκπαίδευση των επιχειρήσεων να προβάλλουμε τον πολιτισμό του νησιού κ.λ.π. Είναι χαρά μας που δουλεύουμε με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την επίτευξη του στόχου».

Διαφήμιση
Διαφήμιση