Στο Ηράκλειο βρίσκεται σήμερα η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή την ημερίδα, που διοργανώνουν η Περιφέρεια Κρήτης και η Google Ελλάδας στο Επιμελητήριο Ηρακλείου με κεντρικό θέμα “Ψηφιακές Δεξιότητες για την Ανάπτυξη του Τουρισμού στην Περιφέρεια Κρήτης.

Η κα Γεροβασίλη είχε συνάντηση στις 10.15 το πρωί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη στα γραφεία της Περιφέρειας, όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν την Κρήτη και σχετίζονται με το υπουργείο της, ενώ από τις 11.30 συμμετέχει στην ημερίδα που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και εντάσσεται στις δράσεις της Εθνικής Συμμαχίας για την ενίσχυση των Ψηφιακών Δεξιοτήτων και της Εργασίας στην Ελλάδα.

Την εκδήλωση που είναι “ανοιχτή” σε φορείς, υπηρεσίες και πολίτες θα χαιρετίσουν εκτός από την υπουργό, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης και η Διευθύντρια Marketing της Google στην Ελλάδα Μαρία Φουντά.

Χαιρετισμό επίσης θα απευθύνει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Οδυσσέας Λ. Ζώρας, ενώ θα μιλήσει ο Προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιων Οργανώσεων του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης Έλληνας Ψηφιακός Πρωταθλητής, Νίκος Μιχαλόπουλος.

Την ανακοίνωση της συνεργασίας με την Περιφέρεια είχε προαναγγείλει τις προηγούμενες ημέρες από τα Χανιά η Δ/ντρια της Google Μαρία Φουντά, λέγοντας: «Την Δευτέρα θα ανακοινώσουμε μια μεγαλύτερη συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και παράλληλα κοιτάμε και άλλους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε εκτός την εκπαίδευση των επιχειρήσεων να προβάλλουμε τον πολιτισμό του νησιού κ.λ.π. Είναι χαρά μας που δουλεύουμε με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την επίτευξη του στόχου».

Διαφήμιση
Διαφήμιση