HomeΣΠΟΡΚέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από ένα γκολ σημείωσαν Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα στην αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική που διεξήχθη στο νησί των Φαιάκων. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 21’ με τον Παμλίδη, ενώ οι Ηπειρώτες ισοφάρισαν στο 34’ με γκολ του Σκόνδρα.

Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη ήταν πιο επιθετική και κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες και να σκοράρει. Στο 21′ ο Παμλίδης με τη βοήθεια της τύχης, μιας και η μπάλα κόντραρε στον πεσμένο Μιχαήλ και πέρασε πάνω από τον Βελλίδη, σημείωσε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με ένα υπέροχο γκολ από στημένη φάση. Στο 34′ ύστερα από κόρνερ, ο Σκόνδρας που βρισκόταν στο πρώτο δοκάρι έκανε… τακουνάκι με την μπάλα να καταλήγει στην άλλη πλευρά της εστίας και να ισοφαρίζει.

Στο δεύτερο μέρος η Κέρκυρα έφτασε κοντά στο γκολ στο 62′ όταν η σέντρα σουτ του Ζορμπά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η τελευταία κλασική ευκαιρία ήταν για τον ΠΑΣ. Στο 80’ σε μια υποδειγματική αντεπίθεση ο Νικολιάς βρέθηκε τετ α τετ με τον Γιαννακόπουλο, αλλά δεν μπόρεσε να τον κερδίσει. Το τελικό 1-1 πάντως δεν άφησε ικανοποιημένη την Κέρκυρα.

Γκολ: 21′ Παμλίδης (Κέρκυρα), 34′ Σκόνδρας (ΠΑΣ Γιάννινα)

Κίτρινες κάρτες:
 Κρητικός, Λέκοβιτς – Αποστολόπουλος, Καρανίκας

Κέρκυρα: Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Κρητικός, Ζορμπάς (66′ Μυτίδης), Παμλίδης, Σπίνουλας, Σιόντης, Ρόλε (90’+2′ Μενσά), Μπαλάφας (81′ Αρτυματάς), Γρομητσάρης.

ΠΑΣ Γιάννινα: 
Βελλίδης, Βιδάλ, Κόντε, Μπετρά (71′ Χέλκβιστ), Σκόνδρας, Μιχαήλ, Καρανίκας, Μανθάτης (74′ Νικολιάς), Χαλκιαδάκης (82′ Γιάκος), Γαρουφαλλιάς, Αποστολόπουλος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση