HomeHL-9Εκλογές στην Παγκρήτια Τράπεζα: Σήμερα η ανάδειξη της νέας ηγεσίας

Εκλογές στην Παγκρήτια Τράπεζα: Σήμερα η ανάδειξη της νέας ηγεσίας

Βραβεύθηκε για την προσφορά του ο Γ. Λεμπιδάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις 9 το πρωί ανοίγουν οι… κάλπες στην Παγκρήτια Τράπεζα με τα χιλιάδες μέλη να καλούνται σήμερα να ψηφίσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Οι κάλπες έχουν στηθεί σε 23 εκλογικά τμήματα στο Ηράκλειο, σε πέντε στο Λασίθι, τρία σε Ρέθυμνο, ένα στα Χανιά ενώ υπάρχουν κάλπες σε Αττική (τρεις), σε Θεσσαλονίκη και Μήλο.

Οι υποψήφιοι είναι συνολικά 16 με την καταμέτρηση των ψήφων να ξεκινάει αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης που έχει οριστεί για τις 7 το απόγευμα.

Βράβευσαν τον Γιάννη Λεμπιδάκη

Για το έργο που έχει προσφέρει τα 23 χρόνια που βρισκόταν στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα βραβεύθηκε χθες σε ειδική εκδήλωση ο Γιάννης Λεμπιδάκης.

Η βράβευση έγινε από τον πρόεδρο του Δ.Σ., Νίκο Μυρτάκη ο οποίος μίλησε για τα όσα έχει πετύχει η Τράπεζα υπό την ηγεσία του Γιάννη Λεμπιδάκη ενώ εμφανώς συγκινημένος αναφέρθηκε και στο αίσιο τέλος της περιπέτειας που βίωνε η οικογένεια Λεμπιδάκη τον περασμένο χρόνο.

Ο κ. Μυρτάκης παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στον κ. Λεμπιδάκη μαζί με ένα άλμπουμ που περιέχονται φωτογραφίες από τα 23 χρόνια της Παγκρήτιας Τράπεζας καθώς και την διακήρυξή της.

Από την πλευρά του ο κ. Λεμπιδάκης αναφέρθηκε στους στόχους που έθεσε η Τράπεζα και στην υλοποίησή τους ενώ υποσχέθηκε ότι θα μείνει στο πλευρό των διοικήσεων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση