Δε φαίνεται να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας ο άτυχος 21χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε την Πέμπτη αιμόφυρτος στα ορεινά του Φουρφουρά Ρεθύμνου, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στο cretapost, ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης, μετά από μία πρώτη εξωτερική επισκόπηση, που έγινε στη σορό του άτυχου νεαρού, δε φαίνονται να υπάρχουν ίχνη πάλης ή στραγγαλισμού ή κάποιου άλλου στοιχείου, που να μαρτυρούν εγκληματική ενέργεια.

“Από τη νεκροψία που έγινε δε βρέθηκαν ίχνη πάλης ή στραγγαλισμού ή κάποιο άλλο στοιχείο, που να μας παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια. Αυτό εξάλλου μας ενδιέφερε από την αρχή. Ο θάνατος του νεαρού, πιθανότατα ήταν αγωνιώδης, ενώ πρέπει να εξεταστεί και το ενδεχόμενο της υποθερμίας, λόγω του μεγάλου υψόμετρου, στο οποίο βρέθηκε.

Η νεκροτομή όμως που θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες, θα δώσει πιο ξεκάθαρα αποτελέσματα” επεσήμανε ο ίδιος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας δεν φαίνεται να έχει αναζητήσει μέχρι τώρα τον άτυχο 21χρονο Γερμανό.

Το χρονικό

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αιμόφυρτο σώμα του 21χρονου Γερμανού βρήκε ένας βοσκός ο οποίος περπατούσε στο συγκεκριμένο σημείο και αντίκρισε τον άτυχο νεαρό να βρίσκεται στο έδαφος.

Αμέσως φώναξε βοήθεια και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της Αγίας Φωτεινής.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν την σοβαρότητα των τραυμάτων του κι έκριναν απολύτως επιβεβλημένη τη μεταφορά του στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου.

Ο 21χρονος έφερε πολλαπλά τραύματα στο σώμα ενώ είχε και εσωτερική αιμορραγία. Ο ίδιος υπέστη δύο καρδιακές ανακοπές. Η πρώτη μέσα στο ασθενοφόρο κατά την μεταφορά του από το Κέντρο Υγείας στο νοσοκομείο και η δεύτερη στο δρόμο προς το χειρουργείο με τους γιατρούς να προσπαθούν επί μία ώρα να τον επαναφέρουν στην ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση