Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από χθες οι έρευνες των αρχών για τις συνθήκες του τραυματισμού του 21χρονου άνδρα που βρέθηκε αιμόφυρτος στα ορεινά του Φουρφουρά Ρεθύμνου.

Ο 21χρονος χθες δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή καθώς υπέκυψε στα τραύματά του την ώρα που έμπαινε στο χειρουργείο για κατεπείγουσα επέμβαση.

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν τις έρευνες εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Ωστόσο, αυτό που μέχρι στιγμής επικρατεί, είναι ότι ο 21χρονος πιθανότατα πήγε για πεζοπορία στον Φουρφουρά και – άγνωστο πως – έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Κανένας δεν τον έχει αναζητήσει

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, κανένας δεν φαίνεται να έχει αναζητήσει τον 21χρονο Γερμανό.

Η σορός του βρίσκεται αυτή την ώρα στο νεκροτομείο με τον ιατροδικαστή να διενεργεί νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου του.

Το χρονικό

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αιμόφυρτο σώμα του 21χρονου Γερμανού βρήκε ένας βοσκός ο οποίος περπατούσε στο συγκεκριμένο σημείο και αντίκρισε τον άτυχο νεαρό να βρίσκεται στο έδαφος.

Αμέσως φώναξε βοήθεια και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της Αγίας Φωτεινής.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν την σοβαρότητα των τραυμάτων του κι έκριναν απολύτως επιβεβλημένη τη μεταφορά του στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου.

Ο 21χρονος έφερε πολλαπλά τραύματα στο σώμα ενώ είχε και εσωτερική αιμορραγία. Ο ίδιος υπέστη δύο καρδιακές ανακοπές. Η πρώτη μέσα στο ασθενοφόρο κατά την μεταφορά του από το Κέντρο Υγείας στο νοσοκομείο και η δεύτερη στο δρόμο προς το χειρουργείο με τους γιατρούς να προσπαθούν επί μία ώρα να τον επαναφέρουν στην ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση