HomeHL-9Ημέρα απεργίας και συλλαλητηρίου για τους δασκάλους της Κρήτης

Ημέρα απεργίας και συλλαλητηρίου για τους δασκάλους της Κρήτης

Δίνουν «ραντεβού» στην Περιφερειακή Διεύθυνση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ημέρα απεργίας η σημερινή για τους δασκάλους της Κρήτης οι οποίοι αντιδρούν στη συνεχόμενη μείωση του προσωπικού στα δημόσια σχολεία.

Οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης συμμετέχουν στην πανελλαδική κινητοποίηση που έχει εξαγγείλει για σήμερα η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος η οποία κήρυξε τρίωρη στάση εργασίας για τις τρεις τελευταίες ώρες του πρωινού και τις τρεις πρώτες ώρες του απογευματινού προγράμματος.

Ωστόσο, οι τοπικοί Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αποφάσισαν να κηρύξει μία επιπλέον τρίωρη στάση εργασίας (τις τρεις πρώτες ώρες του πρωινού προγράμματος) προκειμένου η πανελλαδική κινητοποίηση να μετατραπεί σε 24ωρη απεργία για όλους τους δασκάλους και νηπιαγωγούς.

Δίνουν… ραντεβού στην Περιφερειακή Διεύθυνση

Ραντεβού στην… Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης έδωσαν όλοι οι εκπαιδευτικοί της Κρήτης σήμερα στις 12 το μεσημέρι.

Οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί πραγματοποίησαν απεργιακή συγκέντρωση με βασικό διεκδικητικό άξονα τους μόνιμους διορισμούς και όλα τα ανοιχτά ζητήματα του κλάδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην απεργιακή συγκέντρωση συμμετείχαν εκπαιδευτικοί από όλο το νησί καθώς από χθες είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες μεταφοράς τους με λεωφορεία του υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση