HomeΚΡΗΤΗΣτο επίκεντρο έργα επαρχιακής οδοποιίας

Στο επίκεντρο έργα επαρχιακής οδοποιίας

Σε περιοχές του Δήμου Καντάνου – Σελίνου ο Απ. Βουλγαράκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, συνοδευόμενος από τη Διευθύντρια Τεχνικών Έργων κ. Ελένη Δοξάκη και τον Προϊστάμενο Συγκοινωνιακών έργων κ. Γιώργο Μπουντουράκη, επισκέφθηκε σήμερα, 1η Μαρτίου 2018, περιοχές του Δήμου Καντάνου – Σελίνου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας δημοπράτησης έργων επαρχιακής οδοποιίας, για τα οποία υπάρχουν εγκεκριμένες πιστώσεις.

Αρχικά, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο, κ. Αντώνη Περράκη και τους αρμόδιους αντιδημάρχους, στο Δημαρχείο Παλαιόχωρας, όπου συζήτησαν προβλήματα του οδικού δικτύου του Δήμου, στο πλαίσιο υλοποίησης έργων αναβάθμισης – συντήρησης της επαρχιακής οδοποιίας και καθαρισμού των ρεμάτων, καθώς και μελέτες αναβάθμισης του επαρχιακού δικτύου Ταυρωνίτη- Βουκολιές – Παλαιόχωρα, που προετοιμάζονται από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Στη συνέχεια, πραγματοποίησαν αυτοψία στους δρόμους Παλαιόχωρας-Αζωγυρέ-Τεμένια-Σούγια-Ροδοβάνι-Σέμπρωνα, όπου μελετάται   να υλοποιηθούν έργα και τμήματα κατασκευής Τεχνικών Έργων, ασφαλτικών διαγραμμίσεων και τοποθέτησης στηθαίων ασφάλειας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση