HomeΚΡΗΤΗΜε τρία βραβεία, από ένα σε κάθε κατηγορία που συμμετείχε στα Greek Hospitality Awards 2018

Με τρία βραβεία, από ένα σε κάθε κατηγορία που συμμετείχε στα Greek Hospitality Awards 2018

O Όμιλος Chnaris HMDC κατάφερε για μια ακόμα χρονιά να ξεχωρίσει για τις υπηρεσίες που παρέχει στις δεκάδες συνεργαζόμενες τουριστικές μονάδες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ειδικότερα, ο «Chnaris HMDC» κατέκτησε την πρώτη θέση και το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Hotel Management Consultant και την δεύτερη θέση με Ασημένιο Βραβείο στις κατηγορίες Best Greek Hotel Management Strategy και Best Hotel Sales Representative Company.

Στη λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, σε μια κατάμεστη αίθουσα 400 εκλεκτών προσωπικοτήτων της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας, συμμετείχαν συνολικά 149 τουριστικές επιχειρήσεις.

Η διαγωνιστική διαδικασία περιλάμβανε αξιολόγηση από εξειδικευμένη κριτική επιτροπή και κοινό, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι η διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της ΔΕΘ Helexpo, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

Σε δηλώσεις του ο Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής του ομίλου «Chnaris HMDC» Ζαχαρίας Α. Χνάρης ανέφερε: «Μια ακόμα, τριπλή βράβευση και μάλιστα από εξειδικευμένη κριτική επιτροπή και κοινό, δεν μπορεί παρά να μας γεμίζει χαρά και ταυτόχρονα να μας κάνει να συναισθανθούμε ακόμα περισσότερο την ευθύνη που έχουμε απέναντι στα δεκάδες συνεργαζόμενα καταλύματα.

Μας δίνει όμως παράλληλα επιπλέον κουράγιο και δύναμη για να πετύχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, να γίνουμε πιο αποδοτικοί και πιο αποτελεσματικοί στον διεθνή μαραθώνιο του τουρισμού.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους συνεργάτες μου και ιδιαίτερα όλο το προσωπικό του ομίλου – το έχω άλλωστε δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι τα θετικά αποτελέσματα στον τουρισμό, έρχονται μόνο έπειτα από ομαδική δουλειά – και να ευχηθώ να έχουμε όλοι μας μια καλή τουριστική χρονιά».

Διαφήμιση
Διαφήμιση