HomeHL-GreeceΝέα εισβολή του Ρουβίκωνα σε γραφείο γιατρού

Νέα εισβολή του Ρουβίκωνα σε γραφείο γιατρού

Τον κατηγορούν για «φακελάκι»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα εισβολή σε γραφείο γιατρού,  μετά την επίθεση που είχαν πραγματοποιήσει τον περασμένο Οκτώβριο σε χειρουργό στον Ευαγγελισμό, πραγματοποίησαν πριν από λίγη ώρα μέλη του Ρουβίκωνα.

Αυτή τη φορά στόχος τους αποτέλεσε γιατρός που εργάζεται στο νοσοκομείο «Μεταξά» στον Πειραιά.

Σε ανάρτησή τους στo indymedia, τα μέλη του Ρουβίκωνα αναφέρουν ότι «πρόσφατα ενημερωθήκαμε ότι ο γιατρός, του οποίου αναφέρουν το όνομα, απαιτεί και λαμβάνει ειδικά αμοιβή, για την παροχή υπηρεσιών που αφενός έχει ορκιστεί να παρέχει δωρεάν και αφετέρου αμείβεται».

«Επιλέξαμε να επισκεφτούμε αυτή τη φορά τον (σσ: αναφέρουν την ιδιότητα και το όνομα του γιατρού) που είναι γνωστός από συγκεκριμένες περιπτώσεις χρηματισμού και να του εξηγήσουμε ότι βρίσκεται πια στο φως.  Να του το εξηγήσουμε εμείς που δεν έχει κανένα τρόπο να μας εκβιάσει, με τις συνθήκες δύναμης αντεστραμμένες. Και να γίνει φορέας ενός μηνύματος σε όλη τη φάρα του. Το μήνυμα δεν είναι «θα σε βρει ο Ρουβίκωνας» (αν και για κάποιους ελάχιστους θα χτυπήσει αυτή η καμπάνα).

Το μήνυμα είναι «για φαντάσου να έρθουν να σε βρουν οι γείτονες κάποιου που αν δεν σε πληρώσει θα κινδυνέψει να πεθάνει». Οι γείτονες που δεν είναι στον Ρουβίκωνα, ούτε αναρχικοί, ούτε κομμουνιστές, ούτε τίποτα. Για φαντάσου το…».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση