HomeΚΡΗΤΗΝΟΔΕ Ηρακλείου: Άλυτο σταυρόλεξο η ενεργοποίηση των δικαιωμάτων

ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Άλυτο σταυρόλεξο η ενεργοποίηση των δικαιωμάτων

Κριτική της οργάνωσης για τις αλλαγές στο καθεστώς των αγροτικών επιδοτήσεων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης στο ζήτημα της ενεργοποίησης των δικαιωμάτων ως προϋπόθεση για τις αγροτικές επιδοτήσεις ασκεί σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Ηρακλείου της ΝΔ, τονίζοντας ότι ο στόχος είναι η περαιτέρω περικοπή των επιδοτήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Για μια ακόμα φορά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βάζει στο στόχαστρο τον αγροτικό κόσμο κάνοντας την διαδικασία ενεργοποίησης των δικαιωμάτων άλυτο σταυρόλεξο….. με προφανή σκοπό την περαιτέρω περικοπή των επιδοτήσεων.

Ήδη, με ανακοινώσεις του, ο ΟΠΕΚΕΠΕ ξεκαθαρίζει ότι ο Αριθμός Ταυτότητας Ακινήτου αποτελεί υποχρεωτικό στοιχείο στην δήλωση ενιαίας ενίσχυσης τόσο για τα ιδιόκτητα όσο και για τα ενοικιαζόμενα αγροτεμάχια χωρίς όμως να λαμβάνει υπ’όψιν τις ιδιαίτερες-ειδικά στα μισθωμένα αγροτεμάχια- ιδιοκτησιακές συνθήκες που επικρατούν σε διάφορες περιοχές του νησιού.

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης καλό θα ήταν να αφήσει τα τεχνάσματα και να σταθεί πλάι στον αγροτικό κόσμο.

Σαν να μην έφταναν τα σοβαρά προβλήματα που η κυβερνητική πολιτική τους έχει δημιουργήσει, έχουν να αγχώνονται και για θέματα που θεωρούσαν δεδομένα, όπως η καταβολή της βασικής ενίσχυσης!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση