HomeHL-LifestyleΈλληνας ηθοποιός ζητάει δανεικά μέσω του Facebook

Έλληνας ηθοποιός ζητάει δανεικά μέσω του Facebook

Σε απόγνωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ιδιαίτερες δυσκολίες στα οικονομικά του, όπως και πολλοί Έλληνες, περνά ένας από τους πιο γνωστούς πρωταγωνιστές του θεάτρου και του κινηματογράφου, ο οποίος έφτασε στο σημείο να ζητήσει οικονομική βοήθεια μέσω του Facebook!

«Κάνω έκκληση στην ανθρωπιά σας οποίος-αν μπορεί να με βοηθήσει ας το κάνει… δεν ζητώ ελεημοσύνη, δανεικά ζητώ και με την πρώτη ευκαιρία θα τα επιστρέψω… ποτέ δεν πίστεψα ότι θα έφτανα στη ζωή μου σ’ αυτήν την κατάσταση!», έγραψε ο Γιώργος Γεωργίου, που έπαιξε σε δεκάδες θεατρικές παραστάσεις και ταινίες τις δεκαετίες του ’80 και του ’90.

georgiou

Σε επικοινωνία που είχε μαζί του η εφημερίδα Espresso, ο ηθοποιός εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί: «χρωστάω 2.900 ευρώ στην Εφορία, αλλά δεν είχα δηλώσει τον λογαριασμό μου ως ακατάσχετο και συνέβη ό,τι συνέβη. Τώρα, λοιπόν, η λογίστριά μου θα αναλάβει το θέμα και να κάνει ρύθμιση δόσεων. Μάλιστα, μου είπαν ότι αν δεν δηλώσω τον λογαριασμό ως ακατάσχετο, θα μου κρατήσουν και τους επόμενους μήνες και αυτό μου προκαλεί πανικό!».

«Αναγκάστηκα, λοιπόν, να βγω στη ζητιανιά μέσω Facebook, για να μου δανείσουν και όχι να με ελεήσουν», τόνισε και πρόσθεσε πως αρκετοί του έτειναν χείρα βοηθείας, τους οποίους και ευχαρίστησε μέσω της εφημερίδας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το θέμα πήρε έκταση με διαδικτυακά δημοσιεύματα, κάτι που παρατήρησε ο ηθοποιός και, σε νέα του ανάρτηση έγραψε: «Πρώτη φορά ασχολήθηκαν μαζί μου τα ΜΜΕ. Το λυπηρό είναι ότι δεν είχε να κάνει με την δουλειά μου, αλλά για την ανάρτησή μου για την περικοπή της συντάξεώς μου… Κάτι είναι κι αυτό!».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση