HomeΕΛΛΑΔΑΠατέρας πέντε παιδιών καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Πατέρας πέντε παιδιών καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Τραγωδία στην Ηλεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από το όχημα που ήταν η ίδια του ζωή, το τρακτέρ, προδόθηκε χθες το μεσημέρι ένας 44χρονος από τα Μακρίσια Ηλείας, βρίσκοντας τραγικό θάνατο λίγο μετά τις 1 το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή των Μακρισίων.

Ο άτυχος άνδρας οδηγούσε το τρακτέρ του σε αγροτικό δρόμο στη θέση «Κολοβή», όταν από άγνωστη αιτία το όχημα εξετράπη δεξιά από την πορεία του και έπεσε σε ελαιοπερίβολο με συνέπεια να «τουμπάρει» και να τον καταπλακώσει.

Το συμβάν έγινε αντιληπτό από πολίτες που ήταν εκείνη την ώρα στους αγρούς τους, οι οποίοι έτρεξαν να δουν τι έχει συμβεί. Παρά το αρχικό σοκ, κατάφεραν με τη βοήθεια ενός «γκρέιντερ» να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα, ειδοποιώντας ταυτόχρονα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Λίγο αργότερα, ο διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργούν οι αστυνομικοί του ΑΤ Κρεστένων.

Το θλιβερό μαντάτο βύθισε το πένθος τα Μακρίσια αλλά και τα γύρω χωριά, καθώς ο 44χρονος Δημήτρης Παρασκευόπουλος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συμπολίτες του. Ήταν παντρεμένος και πατέρας πέντε παιδιών, τέσσερα αγόρια και ένα κορίτσι, ηλικίας από ενός έτους μέχρι δεκατριών.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση