Αρχαιολογικοί χώροι που δεν κόβουν αποδείξεις, απόκρυψη εισοδημάτων από γιατρούς αλλά και εικονικά τιμολόγια από διάφορες εταιρίες ανέδειξαν οι έλεγχοι που πραγματοποίησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και στην Κρήτη κατά το 2017.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΑΔΕ αύξηση κατά 57% τους ελέγχους της σε σύγκριση με το 2016 ενώ αναμένεται να σημειωθεί περαιτέρω αύξηση για το τρέχον έτος.

Δείτε τα περιστατικά που σημειώθηκαν στην Κρήτη:

-Σε στοχευμένους μερικούς επιτόπιους ελέγχους σε αναψυκτήρια που στεγάζονται σε αρχαιολογικούς χώρους, προέκυψε κατά την ημέρα του ελέγχου η μη έκδοση 23 φορολογικών στοιχείων, στην ευρύτερη περιοχή του Λασιθίου (Σπιναλόγκα).

-Στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης εντοπίσθηκε η μη έκδοση 19 φορολογικών στοιχείων αξίας 62.700€ από την πώληση 19 τόνων ελαιόλαδου.

-Ιατρός στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης, απέκρυψε φορολογητέα υλη ύψους 153.377,87 € από μη έκδοση αποδείξεων. Συνεπεία ελέγχου πραγματοποιήθηκε οικειοθελής αποκάλυψη φορολογητέας Ύλης.

-Φυσικό πρόσωπο που δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής υπηρεσιών υγείας, στην Κρήτη, προσαύξησε την περιουσία του κατά 377.000,00 €.

-Κατασκευαστική εταιρεία στην ευρύτερη περιοχή Λασιθίου έλαβε 13 εικονικά φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας 190.275,00 €.

-Ανώνυμη ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα στην Κρήτη έλαβε εικονικά φορολογικά στοιχεία καθαρής αξίας 1.970.000 €.

Διαφήμιση
Διαφήμιση