HomeHL-LifestyleΧλευάζουν την Μελάνια για τις συμβουλές της: Να τα πει πρώτα στον Τραμπ

Χλευάζουν την Μελάνια για τις συμβουλές της: Να τα πει πρώτα στον Τραμπ

Σε ομιλία της σε κυβερνήτες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Μελάνια Τραμπ κάλεσε τους ενήλικες να ενθαρρύνουν τα παιδιά να αναπτύξουν θετικές συνήθειες στα social media, αλλά τα λεγόμενά της είχαν ως αποτέλεσμα να την χλευάσουν πολλοί.

Σε ομιλία της στον Λευκό Οίκο, για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα παιδιά, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ζήτησε από τους μεγαλύτερους να προωθήσουν την καλοσύνη, τη συμπόνοια και το σεβασμό στο διαδίκτυο. Ομως, πολλοί την προέτρεψαν να δώσει πρώτα αυτές τις συμβουλές στον σύζυγό της, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δέχεται συχνά επικρίσεις για τις- συχνά εμπρηστικές- αναρτήσεις του στο Twitter.

«Η Μελάνια Τραμπ είπε μόλις σε κυβερνήτες »πρέπει να ενθαρρύνουμε τις θετικές συνήθειες στα social media». Λοιπόν, αυτό είναι ειρωνικό», έγραψε κάποιος στο Twitter.

«Η Μελάνια Τραμπ καλεί τους γονείς να περιορίσουν τη χρήση των social media από τα παιδιά τους. Θα έπρεπε να ξεκινήσει με τον Ντόναλντ Τραμπ», ήταν η ανάρτηση άλλου χρήστη. «Βοήθησε πρώτα τον σύζυγο και τους γιους του να αναπτύξουν θετικές συνήθειες στα social media και μετά μίλα σε εμάς», σχολίασε κάποιος άλλος.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση