HomeHL-SportsΤάκης Γκώνιας: «Άλλο ματς έχετε δει, να σας φέρω το βίντεο»

Τάκης Γκώνιας: «Άλλο ματς έχετε δει, να σας φέρω το βίντεο»

Πάλι ξέφυγε ο τεχνικός του Εργοτέλη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί να έπαιζε από το 21′ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Λαδά, όμως, ο Εργοτέλης στάθηκε όρθιος στην Καλλιθέα παίρνοντας παίρνοντας το 0-0 από την  ομώνυμη ομάδα και κρατώντας τη έτσι χαμηλά στη βαθμολογία.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Τάκης Γκώνιας αντί να σταθεί στο θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του άρχισε πάλι τις ειρωνείες. Συνηθισμένο, άλλωστε, είναι αυτό, αφού κάθε φορά μιλάει με υφάκι στους δημοσιογράφους, το οποίο δεν δικαιολογείται από τη μικρή και δίχως επιτυχίες έως τώρα καριέρα του.

Αναλυτικά:

«Καλή συνέχεια στην ομάδα της Καλλιθέας. Όσο για τη δική μας ομάδα, ατυχήσαμε να βρεθούμε πολύ γρήγορα με έναν παίκτη λιγότερο, αλλά παίξαμε πάλι το παιχνίδι που παίζουμε σε όλες τις έδρες με όλους τους αντιπάλους. Και αν στο δεύτερο ημίχρονο οι τελικές μας αποφάσεις ήταν καλύτερες, θα είχαμε πάρει και το παιχνίδι».

Για την εντύπωση που δόθηκε ότι ο Εργοτέλης στο πρώτο 20λεπτο, οπότε έπαιζε με 11, είχε επιθετικά προβλήματα…

«Απλά σας φάνηκε. Εγώ είμαι υπεύθυνος γι’ αυτά που λέω. Για το τι καταλαβαίνει κανείς, είναι αυτός υπεύθυνος».

Ναι, αλλά υπήρξαν μηδέν τελικές στο τέρμα…

«Εσείς είδατε μηδέν τελικές στο τέρμα; Τότε έχουμε δει άλλο παιχνίδι».

Είχατε σουτ στο τέρμα;

«Όχι. Δεν έπιασε καμία ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας. Σας λέω, έχετε δει άλλο παιχνίδι. Αν θέλετε να σας δώσω σε βίντεο το παιχνίδι να το ξαναδείτε».

Αλλάξατε κάτι στο δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο;

«Παίζαμε από το 23′ με παίκτη λιγότερο και αυτό καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι απέναντι στην οποιαδήποτε ομάδα. Μείναμε όλοι πιστοί στο πλάνο. Προσπαθούσαμε να κλείσουμε μία πάσα και εκεί να πιέσουμε να πάρουμε τη μπάλα. Όταν γινόταν αυτό βγαίναμε πολύ γρήγορα στις αντεπιθέσεις και θα μπορούσαμε να σημειώσουμε ένα τέρμα και να κερδίσουμε».

Αν είδε σημάδια κούρασης της ομάδας:

«100% όταν παίζεις με 10 παίκτες δεν μπορείς να μην επιτρέψεις να μην κάνει καμία τελική η αντίπαλη, όπως έγινε και στο πρώτο παιχνίδι που παίξαμε. Ήταν από τα τρία παιχνίδια που δεν έχει γίνει τελική στην εστία μας. Η κούραση που μπορεί να φάνηκε στο τέλος με τον Σταματάκο είναι φυσιολογικό, γιατί έχει τρέξει τόσο πολύ. Δε νομίζω ότι δείχνει η ομάδα μας ότι δεν έχει καλή φυσική κατάσταση, γιατί σε όλα τα προηγούμενα ματς μέχρι και το 94′ κάναμε ευκαιρίες, όπως σήμερα».

Θα τα καταφέρει ο Εργοτέλης;

«Για ποιο πράγμα; Είπα εγώ ποτέ ότι ο Εργοτέλης προσπαθεί να σωθεί; Δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα. Είναι δική σας η κρίση αυτή. Δεν τίθεται θέμα αν ο Εργοτέλης μείνει στην κατηγορία. Καθόλου».

Το θέτει η βαθμολογία ομως…

«Και τι θέλετε να κάνω εγώ; Έχει τελειώσει κανένα πρωτάθλημα στη 18η αγωνιστική;».

Ερώτηση κάνουμε. Η δουλειά μας είναι να ρωτάμε…

«Σας έχω πει, λοιπόν, ότι δεν έχω πει ποτέ ότι ο Εργοτέλης πασχίζει για να μείνει στην κατηγορία. Ο Εργοτέλης έχω πει από την πρώτη στιγμή είναι για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση