HomeHL-9Οι αστυνομικοί διασκέδασαν για … καλό σκοπό

Οι αστυνομικοί διασκέδασαν για … καλό σκοπό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου σε νυχτερινό κέντρο της πόλης. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν, όπως ανακοινώθηκε, για την οικονομική στήριξη αστυνομικού με σοβαρό πρόβλημα υγείας, ο οποίος θα πρέπει να νοσηλευθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας.

Στη σχετική ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων αναφέρει τα εξής:

«Η Ένωσή μας ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 στον ετήσιο χορό της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου αλλά και όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίησή του. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη συναδέλφου μας με σοβαρό πρόβλημα υγείας που χρίζει περίθαλψης σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν πλήθος επίσημων προσκεκλημένων, συναδέλφων και πολιτών της πόλης μας και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες με την λαϊκή φωνή του Μάκη Δημάκη και των συνεργατών του, στον μεγαλύτερο σε προσέλευση κόσμου χορό στην ιστορία του Σωματείου μας.

astynomikoi-xoros5

Στην εκδήλωση η Ένωσή μας βράβευσε το προσωπικό των Υπηρεσιών που συμμετείχαν στην τεράστια επιτυχία της Τοπικής ΕΛ.ΑΣ., της σύλληψης των απαγωγέων και απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη, συναδέλφους που με εξαίρετες πράξεις τους ανέδειξαν την επιχειρησιακή αρτιότητα των αστυνομικών μας, τέκνα συναδέλφων που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Α.Ε.Ι.- Τ.Ε.Ι της Χώρας, καθώς και ιδιώτες που στηρίζουν το έργο μας με την δωρεά υλικοτεχνικής υποδομής».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση