HomeHL-PsilaΔίπλα σε συναδέλφους τους που “παλεύουν” για τη ζωή τους

Δίπλα σε συναδέλφους τους που “παλεύουν” για τη ζωή τους

Πράξη ανθρωπιάς από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν ξεχνούν, όπως φαίνεται, τους συναδέλφους τους, που παλεύουν για τη ζωή τους, είτε εξαιτίας κάποιου σοβαρού τροχαίου ατυχήματος ή τραυματισμού εν ώρα καθήκοντος είτε λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας οι αστυνομικοί που υπηρετούν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου.

Κι αυτό γιατί το αποδεικνύουν εμπράκτως, όποτε έχουν τη δυνατότητα, προσφέροντας οικονομική βοήθεια στους ίδιους και στις οικογένειες τους, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στα τεράστια έξοδα θεραπείας και αποκατάστασης των σοβαρών προβλημάτων υγείας , που αντιμετωπίζουν.

Έτσι λοιπόν για άλλη μια χρονιά οι αστυνομικοί αποφάσισαν τα έσοδα από την ετήσια συνεστίαση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο κέντρο “Αναδρομές” στις Αρχάνες να διατεθούν σε συναδέλφους τους που “δοκιμάζονται” και προσπαθούν να βγουν νικητές μέσα από τα προβλήματα τους.

Αποδεικνύουν λοιπόν για πολλοστή φορά ότι το σωματείο βρίσκεται πάντα στο πλευρό των αστυνομικών και των οικογενειών τους στις καλές και κακές στιγμές της ζωής τους με πράξεις αγάπης και ανθρωπιάς!

Διαφήμιση
Διαφήμιση