HomeHL-9Απολογείται ο Βούλγαρος για τον βιασμό της ανιψιάς του

Απολογείται ο Βούλγαρος για τον βιασμό της ανιψιάς του

Τον βαραίνουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο 30χρονος Βούλγαρος, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό της 12χρονης ανιψιάς του σε χωριό του νομού Ηρακλείου.

Ο 30χρονος, που από την πρώτη στιγμή αρνείται κάθε κατηγορία, αναμένεται να υποστηρίξει το ίδιο και κατά τη διάρκεια της απολογίας του, δηλαδή ότι ουδέποτε προέβη σε τέτοιες πράξεις για τις οποίες τον κατήγγειλαν η αδερφή του και η ανήλικη ανιψιά του.

Σε βάρος του Βούλγαρου έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για αποπλάνηση παιδιού με παθόντα που συμπλήρωσε τα 12 , αλλά όχι τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Υπενθυμίζεται ότι η σοβαρή αυτή υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας, όταν η 12χρονη εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της και αδερφή του 30χρονου ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο θείος της την οδηγούσε σε απομακρυσμένα σημεία και ασελγούσε σε βάρος της.

Αμέσως μετά η μητέρα μαζί με την ανήλικη κατήγγειλαν το γεγονός στην αστυνομία.

Λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου τότε ο 30χρονος δε συνελήφθη, αλλά αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες δύο εικοσιτετράωρα αργότερα, όταν μετά από έρευνα στο σπίτι του βρήκαν ποσότητα λαθραίου καπνού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση