HomeΚΟΣΜΟΣΟ Τριντό «ξαναχτύπησε» στην Ινδία και… χορεύει παραδοσιακούς χορούς!

Ο Τριντό «ξαναχτύπησε» στην Ινδία και… χορεύει παραδοσιακούς χορούς!

Δείτε το βίντεο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί το πολυήμερο ταξίδι του Καναδού Πρωθυπουργού στην Ινδία να είναι επίσημο και κατά την διάρκειά του να έχει συναντήσεις με αξιωματούχους της χώρας, όμως ο Τζάστιν Τριντό δεν χάνει κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται και για να διασκεδάσει.

Εξάλλου, βρίσκεται στην Ινδία με όλη του την οικογένεια, βλέπουν τα αξιοθέατα και πρόσφατα είχαν όλοι τους φορέσει παραδοσιακές ινδικές φορεσιές.

Τώρα ο Τριντό εθεάθη να λικνίζεται σε ρυθμούς Μπόλιγουντ, μην χάνοντας την ευκαιρία να χορέψει κατά την διάρκεια ενός ιδιωτικού δείπνου. Ο ψηλός πρωθυπουργός για μερικά δευτερόλεπτα και φορώντας και πάλι παραδοσιακή στολή της Ινδίας, άνοιξε τα χέρια του και έκανε μερικές φιγούρες υπό τους χαρακτηριστικούς ήχους της παραδοσιακής ινδικής μουσικής.

Πολλοί ήταν εκείνοι που είδαν τις εικόνες μέσω διαδικτύου και αισθάνθηκαν την «ανάγκη» να τον… «μαζέψουν», γράφοντας μεταξύ άλλων «ας του θυμίσει κάποιος πως είναι πρωθυπουργός», οι περισσότεροι όμως έμειναν πιστοί φαν του, θαυμάζοντάς τον που δεν διστάζει να «εκτεθεί» ακόμα και με αυτόν τον τρόπο.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση