HomeΣΠΟΡΟ Ηρόδοτος νίκησε στο ντέρμπι με το Αιγάλεω

Ο Ηρόδοτος νίκησε στο ντέρμπι με το Αιγάλεω

Οι κρητικοί επικράτησαν με 2-0 και έμειναν μόνοι στην κορυφή του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ηρόδοτος ήταν ο νικητής στο ντέρμπι κορυφής της 17ης αγωνιστικής, στον 8ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Στον αγώνα που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής, η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη επικράτησε με 2-0 και έμεινε (ξανά) μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας αφήνοντας πίσω της, τρεις βαθμούς το «Σίτι».

Οι κρητικοί ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια επέστρεψαν στις επιτυχίες έπειτα από την ήττα από την Παλαιόχωρα, πριν από μία εβδομάδα.

Στο 26’ με κεφαλιά του Ετόφ έπειτα από εκτέλεση φάουλ προηγήθηκαν στο σκορ και με τον ίδιο τρόπο, με κεφαλιά, του Κανδηλάκη στο 60’ διαμόρφωσαν το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Δημιουργός και των δύο γκολ ήταν ο Φραγκουλάκης.

Οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες ευκαιρίες για να σημειώσουν περισσότερα τέρματα με τον Κανδηλάκη στο 17’, με τον Φραγκουλάκη στο 24’ και με τον Ετόφ στο 45’ απέναντι στο Αιγάλεω που δεν απείλησε ιδιαίτερα και γνώρισε την ήττα έπειτα από πέντε νίκες και μία ισοπαλία στα έξι τελευταία παιχνίδια.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μ. Παπαματθαιάκης): Kασμερίδης, Προβιδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Κασαπάκης (67′ Καρατζαόγλου), Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Γαρεφελλάκης (72′ Μελισσόπουλος), Μωραΐτης (87′ Καργιωτάκης), Ετόφ.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γ. Αρχοντάκης): Κατσούλης, Καρδάρης, Σταύρου, Δάρρας, Μπίρης, Παπουτσής, Δουκάκης, Σκοπελίτης, Βέρμπης, Καμινιώτης, Ψυχογιός.

Διαφήμιση
Διαφήμιση