HomeHL-SportsΟΦΗ Πανσερραϊκός 2-0

ΟΦΗ Πανσερραϊκός 2-0

Ο ΟΦΗ με γκολ του Βουό στο 8’ και του Ντίνα στο 47’ νίκησε με 2-0 τον Πανσερραϊκό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επιστροφή στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας για τον ΟΦΗ.

Η ομάδα του Ηρακλείου, στον αγώνα που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής  στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης», για την 18η αγωνιστική της Β’ Εθνικής, νίκησε σχετικά εύκολα και δίκαια τον αποδεκατισμένο Πανσερραϊκό με 2-0, έφτασε τους 42 βαθμούς και άφησε πίσω της την Παναχαϊκή που έχει 40.

Ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη με τέρματα 14-0 και ένατη στα 10 τελευταία παιχνίδια για τον ΟΦΗ που διανύει περίοδο φόρμας και έχει βάλει πλώρη για την επιστροφή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Ο Πανσερραϊκός, στην άλλη άκρη, οδεύει ολοταχώς για τον υποβιβασμό στην Γ’ Εθνική. Η ομάδα των Σερρών αγνοεί τη νίκη από τις 10/12 και το 1-0 επί της Βέροιας και από τότε σε 11 αγώνες έχει οχτώ ήττες και τρεις ισοπαλίες και έχει κολλήσει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η διαφορά της από τη ζώνη της σωτηρίας παρέμεινε στους οχτώ βαθμούς αλλά οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς για να την καλύψουν.

Το κλίμα στον Πανσερραϊκό πάντως, είναι κάκιστο και η ομάδα αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα ενώ παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο του «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» χωρίς τους έξι ποδοσφαιριστές (Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Τσιμίκας, Ρούτσης, Ρίστιτς, Γκούρτσας) που με απόφαση της διοίκησης μπήκαν σε καραντίνα.

Ο ΟΦΗ στο α’ ημίχρονο πήρε αυτό που ήθελε χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοση του. Προηγήθηκε στο 8’ με την προβολή του Βουό έπειτα από λάθος συνεννόηση του Σιάκκα με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Πολίτη, είχε τον έλεγχο αλλά δεν απείλησε με αξιώσεις την αντίπαλη εστία.

Στο 4’ σε ένα σουτ του Μάνου μέσα από την περιοχή και δεξιά, η μπάλα πέρασε παράλληλα ενώ στο 21’ ένα σουτ του Κουτσιανικούλη μέσα στην περιοχή και δεξιά, είχε την ίδια κατάληξη. Αυτές ήταν οι επισκέψεις των κρητικών στην αντίπαλη εστία.

Ο Πανσερραϊκός δεν κλείστηκε στην εστία του, δεν είχε όμως, την κλασσική ευκαιρία για να προηγηθεί πρώτος ή να ισοφαρίσει.

Μόλις στο 2’ ένα σουτ του Δάμτσιου δεν ανησύχησε τον Στρέζο, στο 12’ ένα σουτ του Ποζατζίδη από πλάγια μέσα στην περιοχή και αριστερά, επίσης δεν ήταν επικίνδυνο ενώ η καλύτερη φάση για τους φιλοξενούμενους ήταν ένα σουτ του Κρητικού από δεξιά λίγο έξω από την περιοχή, που κατέληξε ψηλά άουτ, στο 35’.

Το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου ήταν… αντιγραφή του πρώτου. Μόλις στο 47’ οι γηπεδούχοι με το σουτ του Ντίνα έπειτα από το συνδυασμό του με τον Βουό, διπλασίασαν τα τέρματα τους και «καθάρισαν» ουσιαστικά τον αγώνα.

Ο Πανσερραϊκός το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να απειλήσει στο 49’ αλλά ο Σιάκκας δύο μέτρα μπροστά στην εστία έχασε γκολ από αυτά που δεν χάνονται και μαζί την ευκαιρία του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να μειώσουν και να μπουν ξανά στον αγώνα και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε.

Ο ΟΦΗ είχε σουτ με τον Μάνο στο 52’ και το 67’, τον Κουτσιανικούλη στο 56’ και τον Μονιάκη στο 88’ αλλά ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού Πολίτης δεν ανησύχησε και οι Κρητικοί δεν μπόρεσαν να νικήσουν με το «αγαπημένο» τους 3-0.

Διαιτητής ήταν ο Δημητρόπουλος (Δυτικής Αττικής) με βοηθούς τους Λυμπερόπουλος (Αθηνών), Μήταρης (Ανατολικής Αττικής) και τέταρτο τον: Τσαγκαράκη (Χανίων).

Κίτρινες κάρτες: 27′ Παπαστεριανός, 63′ Μαχαίρας – 15′ Κρητικός, 37′ Τσελεπίδης, 65′ Χατζητερζόγλου, 79′ Κάκκο.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Μονιάκης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Παπαστεριανός, Μαχαίρας (77′ Βαφέας), Κουτσιανικούλης (82′ Κοέλιο), Ντίνας (65′ Πουρτουλίδης), Μάνος, Βουό.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πολίτης, Ορφανίδης, Ποζατζίδης, Τσελεπίδης, Σιάκκας, Ρούσσος, Παπουτσογιαννόπουλος (86′ Καπτέλι), Κάκκο, Δούμτσιος, Ποζατζίδης, Εν’ Νομό (57’Χατζητερζόγλου).

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση