HomeΕΛΛΑΔΑΜαξίμου για Μητσοτάκη: Δεν κατάφερε να επισκιάσει τις κραυγές του επίδοξου εκδοροσφαγέα

Μαξίμου για Μητσοτάκη: Δεν κατάφερε να επισκιάσει τις κραυγές του επίδοξου εκδοροσφαγέα

Σχόλιο για την συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η σημερινή συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν κατάφερε να επισκιάσει τις κραυγές του επίδοξου εκδοροσφαγέα αντιπροέδρου της ΝΔ, σχολιάζει με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου.

«Δεν είπε τίποτα καινούργιο», σχολιάζεται στην ίδια ανακοίνωση για το περιεχόμενο της συνέντευξης, ενώ οι συνεργάτες του πρωθυπουργού επισημαίνουν: «Μας ενημέρωσε ωστόσο πως το σκάνδαλο Novartis είναι κατά τον ίδιο απλά μία υπόθεση διακίνησης μαύρου χρήματος σε γιατρούς για να υπάρχει υπερσυνταγογράφηση και όχι μία υπόθεση μεταξύ άλλων και δωροδοκίας κυβερνητικών αξιωματούχων, όπως αναφέρουν και οι αμερικανικές αρχές. Αναρωτιόμαστε εάν τα πιστεύει και ο ίδιος αυτά που λέει».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Ο κ. Μητσοτάκης με τη σημερινή του συνέντευξη δεν κατάφερε να επισκιάσει τις κραυγές του επίδοξου εκδοροσφαγέα, ο οποίος τυγχάνει να παραμένει και Αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Δεν είπε τίποτα καινούργιο.

Μας ενημέρωσε ωστόσο πως το σκάνδαλο Novartis είναι κατά τον ίδιο απλά μία υπόθεση διακίνησης μαύρου χρήματος σε γιατρούς για να υπάρχει υπερσυνταγογράφηση και όχι μία υπόθεση μεταξύ άλλων και δωροδοκίας κυβερνητικών αξιωματούχων, όπως αναφέρουν και οι αμερικανικές αρχές.

Αναρωτιόμαστε εάν τα πιστεύει και ο ίδιος αυτά που λέει.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση