HomeHL-9Κίνδυνος – θάνατος τα μπαλκόνια στην Αγία Τριάδα

Κίνδυνος – θάνατος τα μπαλκόνια στην Αγία Τριάδα

Το θέμα αναδεικνύει ξανά ο Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κίνδυνος – θάνατος αποτελούν τα μπαλκόνια που βρίσκονται σε κτήρια στην Αγία Τριάδα καθώς συχνά αποκολλούνται κομμάτια και πέφτουν στον δρόμο.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που ανήρτησε στο facebook ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Αγίας Τριάδας τα περισσότερα μπαλκόνια βρίσκονται σε άθλια κατάσταση.

Μάλιστα, την ανάρτηση ακολουθεί και το εύστοχο σχόλιο του Συλλόγου: «Τα μπαλκόνια στην Αγ. Τριάδα πέφτουν μόνα τους. Δεν χρειάζεται να τα ρίξει κανείς».

Το θέμα είναι γνωστό εδώ και χρόνια καθώς η συγκεκριμένη περιοχή του Ηρακλείου – που θα μπορούσε να ήταν το στολίδι της πόλης – έχει παλαιά σπίτια τα οποία χρειάζονται είτε κατεδάφιση, είτε σοβαρές επεμβάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι μόνο για την αναθεώρηση του ρυμοτομικού σχεδίου της περιοχής ώστε να μπορούν να προχωρήσουν οι μελέτες της ανάπλασης της Αγίας Τριάδος χρειάστηκαν 10 (!) χρόνια.

Τώρα μένει να δούμε πόσα χρόνια θα χρειαστεί για την εκπόνηση του σχεδίου. Το δυστύχημα είναι πως όσο η υπόθεση «κολλάει» στην δίνη της γραφειοκρατίας τόσο πιο επικίνδυνα γίνονται τα πράγματα στην Αγία Τριάδα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση