HomeHL-9Απλήρωτοι παραμένουν οι εργαζόμενοι στο Βενιζέλειο

Απλήρωτοι παραμένουν οι εργαζόμενοι στο Βενιζέλειο

Την Δευτέρα λαμβάνουν αποφάσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απλήρωτοι παραμένουν για έναν ακόμα μήνα οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, την σίτιση και την φύλαξη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Όπως καταγγέλλει η Ένωση Εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος, χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον υποδιοικητή του Βενιζελείου χωρίς όμως να πάρουν σαφείς απαντήσεις για το πότε θα καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους.

Οι Εργαζόμενοι την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να συναντηθούν προκειμένου να λάβουν αποφάσεις για το πώς θα κινηθούν από εδώ και πέρα.

Δείτε την ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων του Βενιζελείου:

Για άλλη μια φορά ψέματα, κοροϊδία και εμπαιγμός.

Μετά τη σημερινή συνάντηση- ενημέρωση από τον Υποδιοικητή και τον Διοικητικό Διευθυντή ( ενώ είχε προγραμματιστεί ενημέρωση απ τον Διοικητή), περιμέναμε όλη τη μέρα κάτι νεότερο σχετικά με την αποπληρωμή των δεδουλευμένων του προσωπικού καθαριότητας, σίτισης και φύλαξης.

Δυστυχώς όμως……………………..

Παίζουμε το δεύτερο σετ του πιγκ-πογκ Κυβέρνηση – Ελεγκτικό Συνέδριο, χωρίς νικητή αλλά ΜΕ ΜΟΝΟ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.

Το ίδιο έργο το είδαμε και πριν λίγο καιρό με το επικουρικό προσωπικό και καθώς φαίνεται θα το βλέπουμε συχνά απο δω και πέρα, αφού κατάφεραν και καθιέρωσαν τις συμβάσεις, τις ελαστικές μορφές εργασίας, την κοροϊδία και την ομηρία χιλιάδων εργαζομένων.

Το δε εκβιαστικό »  Ή κάνεις υπομονή ή διαμαρτύρεσαι και φεύγεις μόλις λήξει η σύμβαση σου » είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟ ,ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΗΣΤΙΚΟ.

Για την κατάντια αυτή σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το προσωπικό που δίνει καθημερινά μάχη με τα τεράστια προβλήματα του Νοσοκομείου, γι’ αυτό και δεν αξίζει να του βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό.

Φταίει καθαρά το Υπουργείο Υγείας, η 7η Υ.ΠΕ Κρήτης και η Διοίκηση του Νοσοκομείου, που αντί να διώξει τους εργολάβους από τα Νοσοκομεία δημιούργησαν στρατιές ομήρων και απλήρωτων εργαζομένων, οι οποίοι φοβισμένοι για το εργασιακό τους μέλλον, παρακολουθούν σαστισμένοι τις αρνητικές εξελίξεις.

Η Ένωση Εργαζομένων και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου τάσσεται στο πλευρό των απλήρωτων συναδέλφων και όπως ορίστηκε και στην πρωινή συνάντηση, αφού δεν υπήρξε θετική εξέλιξη στο ζήτημα σήμερα, η συνάντηση του προσωπικού επαναπρογραμματίζεται για τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12:00 μ.μ. για τη λήψη αποφάσεων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση