HomeΕΛΛΑΔΑΤιμή στον Παναγιώτη Γιαννάκη: Έδωσαν στο 1ο ΕΠΑ.Λ Νίκαιας το όνομα του

Τιμή στον Παναγιώτη Γιαννάκη: Έδωσαν στο 1ο ΕΠΑ.Λ Νίκαιας το όνομα του

Συγκινημένος ο παγκοσμίου φήμης μπασκετμπολίστας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κατάμεστη αίθουσα και  σε ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η τελετή ονοματοδοσίας του 1ου ΕΠΑ.Λ Νίκαιας σε «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ».

Ο παγκοσμίου αναγνωρισμένος μπασκεμπολίστας προπονητής, εμφανώς συγκινημένος μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, για το πώς μεγάλωσε και ανδρώθηκε εδώ στα ανοιχτά γήπεδα της Νίκαιας, για την οικογένειά του και για τον προπονητή Βύρωνα Κρίθαρη που τον ανέδειξε ως ταλέντο. Οι συναθλητές του της εποχής εκείνης που παρευρέθηκαν να τον τιμήσουν, του έδωσαν το ερέθισμα να θυμηθεί ανθρώπινες και αγωνιστικές στιγμές.

Μαθητές, εκπαιδευτικοί και παρευρισκόμενοι συνεχάρησαν για την πρωτοβουλία και την υλοποίησή της,  την Διευθύντρια του σχολείου κ. Τζένη Γεωργαντζέλη η οποία και ανέλαβε όλη την οργάνωση απόδοσης τιμής για πρώτη φορά σε έναν αθλητή πρότυπο. Επίσης και ο Δήμος Νίκαιας – Ρέντη απένειμε σ’ αυτήν τιμητική πλακέτα για την έμπνευση και την ένθερμη συνεισφορά της. Την απονομή έκανε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά κ. Νίκος Μουμούρης.

Η τελετή έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη. Παρευρισκόμενος  ο Δήμαρχος της πόλης κ. Γιώργος Ιωακειμίδης,  στον χαιρετισμό του, εκτός άλλων, δήλωσε την πρόθεση της δημοτικής αρχής να τιμήσει προσεχώς τον μεγάλο αυτό Νικαιώτη αθλητή. Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Νικαιώτης Βασίλης Σκουντής.

Τέλος δόθηκε φιλικός αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων του Επαγγελματικού Λυκείου «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ» και του 2ου Γενικού Λυκείου Νίκαιας, προς τιμή και δόξα του μεγάλου αθλητή.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση