HomeHL-GreeceΕπιμένει στο παραλήρημα του κατά των δημοσιογράφων ο Πολάκης: Θα σας περιθάλψουμε τζάμπα για ψυχιατρική στήριξη

Επιμένει στο παραλήρημα του κατά των δημοσιογράφων ο Πολάκης: Θα σας περιθάλψουμε τζάμπα για ψυχιατρική στήριξη

Με νέα ανάρτηση στο Facebook

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επιμένει στο παραλήρημα και τις επιθέσεις του κατά δημοσιογράφων ο Παύλος Πολάκης συνεχίζοντας τις αναφορές του στην ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου κατά τη διάρκεια της οποίας υπενθυμίζεται ότι έβαλε τα γέλια.

Ο κ. Πολάκης… υπόσχεται να «περιθάλψουμε τζάμπα» τους δημοσιογράφους για τους οποίους υποστηρίζει ότι απαιτείται «ψυχιατρική στήριξη».

Παράλληλα γράφει στην ανάρτησή του στο Facebook για «ψεύτικο κλάμα του Άδωνι για την τετράχρονη», χωρίς να κάνει αναφορά στο όνομα της άτυχης Μελίνας Παρασχάκη, για εμφυλιοπολεμικό κήρυγμα του Σαμαρά και για τη συγγνώμη του Στουρνάρα στη σύζυγό του.

Λίγες ώρες νωρίτερα με άλλη ανάρτησή του ο κ. Πολάκης είχε επιτεθεί προσωπικά κατά του δημοσιογράφου Παύλου Τσίμα κάνοντας λόγο για «νοβαρτιζόμενα παπαγαλάκια», επειδή χαρακτήρισαν «ασέβεια» και «αμετροέπεια» το γεγονός ότι χαμογελούσε την ώρα που μιλούσε συγκινημένος ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος.

Η τελευταία ανάρτησή του έχει ως εξής:

polakis1-1

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση