HomeHL-SportsΣεβίλλη-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0

Σεβίλλη-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι ομάδες των δύο ζευγαριών, που διασταύρωσαν τα ξιφη τους την Τετάρτη, ρίχνοντας την αυλαία των πρώτων αγώνων της φάσης των «16» του Champions League.

Στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» η Σεβίλλη ήταν καλύτερη από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχασε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει, ωστόσο ο Ντε Χέα, πραγματοποιώντας εκπληκτικές επεμβάσεις, κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Έτσι το 0-0 διατηρήθηκε έως το τέλος και δεδομένου ότι ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στο «Ολντ Τράφορντ» η ομάδα του Μουρίνιο έχει μικρό προβάδισμα για την πρόκριση, αρκεί βέβαια να νικήσει με οποιοδήποτε σκορ τους Ανδαλουσιανούς, που από την πλευρά τους, εκτός από νίκη, προκρίνονται αν αποσπάσουν ισοπαλία με γκολ στην Αγγλία.

Στο άλλο ζευγάρι, στο οποίο υπήρξε αγωνιστική δράση το βράδυ της Τετάρτης, η Σαχτάρ Ντόνετσκ, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη Ρόμα, κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να κάνει την ανατροπή, επικρατώντας εντός έδρας με 2-1 σκορ των Ιταλών.

Αυτό το αποτέλεσμα όπως είναι λογικά αφήνει τα πάντα ανοιχτά αναφορικά με την πρόκριση, η οποία θα κριθεί στον αγώνα ρεβάνς.

Αυτό θα διεξαχθεί φυσικά στην έδρα των «τζιαλορόσι», με τους Ουκρανούς να έχουν μικρό προβάδισμα, λόγω της αποψινής νίκης τους, την ώρα που η ομάδα του Ντι Φραντσέσκο θα προσπαθήσει  να εκμεταλλευτεί το εκτός έδρας γκολ της που πέτυχε στο Χάρκοβο.

Η ομάδα της «αιώνιας πόλης» προηγήθηκε στο 41ο λεπτό με τέρμα του Oυντέρ, με τον Φερέιρα στο 51′ να ισοφαρίζει για τους Ουκρανούς, οι οποίοι έφεραν… τούμπα το ματς με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φρεντ στο 71ο λεπτό.

Κίτρινες: Ενζονζί (Σεβίλλη), Σάντσες (Γιουνάιτεντ)

Σεβίλλη (Βιτσέντσο Μοντέλα): Ρίκο, Λενγκλέ, Μπανέγα (89΄ Πισάρο), Κορέα, Ενζονζί, Χεσούς Νάβας, Σαράμπια, Εσκουδέρο, Μουριέλ (85΄ Ραμίρες), Βάσκες, Μερκάδο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο)
: Ντε Χέα, Βαλένσια, Σμόλινγκ, Λίντελοφ, Γιανγκ, ΜακΤομινάι, Μάτιτς, Ερέρα (18 λ.τ. Πογκμπά), Μάτα (80′ Μαρσιάλ), Αλέξις (75′ Ράσφορντ), Λουκάκου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση