HomeHL-Sports«Να ξεσηκωθεί το Ηράκλειο για την άνοδο»

«Να ξεσηκωθεί το Ηράκλειο για την άνοδο»

Κάλεσμα της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ για το ματς με τον Πανσερραϊκό - Συνέντευξη Τύπου με το βλέμμα στη Σούπερ Λίγκα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται ο ΟΦΗ που, εκμεταλλευόμενος και την απρόσμενη ήττα της Παναχαϊκής, έχει ανέβει πλέον στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Επόμενη… αποστολή είναι η νίκη επί του Πανσερραϊκού την Κυριακή, με τη Διοικούσα Επιτροπή να εκδίδει ανακοίνωση την Τετάρτη , καλώντας τον κόσμο να δώσει ξανά δυναμικό παρών.

Μάλιστα, αναφέρουν ότι πλέον το Ηράκλειο πρέπει να ξεσηκωθεί, καθώς η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί.

Παράλληλα, γνωστοποιούν ότι την Παρασκευή θα δοθεί συνέντευξη Τύπου για τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής και τα όσα πρέπει να γίνουν για να επιστρέψει η ομάδα στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά: «Φίλαθλοι του ΟΦΗ,

Την Κυριακή, κόντρα στον Πανσερραικό, ξεκινάει για την ομάδα μας, ο δεύτερος γύρος στο πρωτάθλημα της Football league.

Η ομάδα μας δείχνει στα τελευταία παιχνίδια, να παίρνει αυτό που πραγματικά δικαιούται, όμως το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και δεν πρέπει να υπάρχει από κανένα εφησυχασμός.

Και δεν υπάρχει.

Ο ΟΦΗ πέρασε δυσκολίες, αλλά σαν μεγάλη ομάδα που είναι, κατάφερε να παραμείνει δυνατός και ζωντανός στο στόχο.

Αυτό το κατάφερε, επειδή, οι άνθρωποι που τον αγαπούν, η ομάδα και ο κόσμος παρέμειναν δυνατοί και ενωμένοι στην κρίσιμη ώρα.

Αυτή η ΕΝΟΤΗΤΑ μας κράτησε όρθιους και αυτό το στοιχείο θα είναι και εκείνο που θα μας δώσει το στόχο.

Για αυτό και αυτή η ΕΝΟΤΗΤΑ πρέπει να διατηρηθεί πάση θυσία.

Σε κάθε παιχνίδι, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής, με τον Πανσερραικό, στο γήπεδο μας, στο Γεντί Κουλέ, δεν πρέπει να πέφτει καρφίτσα.

Το Ηράκλειο πρέπει να ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ.

Η ομάδα μας, έχει όλες τις προϋποθέσεις να επιστρέψει εκεί που ανήκει και αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί.

Την Παρασκευή στις  11 το πρωί στην αίθουσα τύπου του Γεντί Κουλέ, η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, θα παραθέσει συνέντευξη τύπου, προκειμένου να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας μας, αλλά και όλους όσους θέλουν να δουν ξανά τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ, για τις ενέργειες που έχει κάνει μέχρι σήμερα, αλλά και το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση