HomeHL-SportsΜπάγερν Μονάχου-Μπεσίκτας 5-0

Μπάγερν Μονάχου-Μπεσίκτας 5-0

Σαρωτική ήταν η Μπάγερν στο Μόναχο και διέλυσε την Μπεσίκτας με 5-0 στο πρώτο μεταξύ τους ματς για την φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαρωτική ήταν η Μπάγερν στο Μόναχο και διέλυσε την Μπεσίκτας με 5-0 στο πρώτο μεταξύ τους ματς για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση.

Η Μπάγερν είχε δικό της όλο το πρώτο ημίχρονο. Είχε την κατοχή, πίεσε κι έχασε πολλές ευκαιρίες.
Κεφαλιά του Μίλερ στο 6′, πλασέ του Κίμιχ στο 9′, κεφαλιά του Βιντάλ στο 11′, αλλά άπασες σταμάτησαν πάνω στον εξαιρετικό Φάμπρι.

Στο 16′ άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες καθώς μετά από λάθος του Χάτσινσον ο Λεβαντόφσκι έφευγε μόνος και ο Βίντα δεν είχε άλλη επιλογή από το να τον ανατρέψει, αντικρύζοντας την κόκκινη κάρτα.
Παρόλα ταύτα στο 19′ ο Βάγκνερ Λοβ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά πλάσαρε άουτ.

Ο Κουαρέσμα στο 39′ σπατάλησε άλλη μια καλή στιγμή για την Μπεσίκτας, καθώς το σουτ του έβγαλε σε κόρνερ ο Ούλριχ.

Στο 30′ την καρφωτή κεφαλιά του Χούμελς από κοντά έβγαλε εντυπωσιακά ο Φάμπρι.

Στο 43′ όμως ο Κομάν πέρασε από τον Αντριάνο, γύρισε την μπάλα και ο Μίλερ από κοντά νίκησε τον Φάμπρι για το 1-0 της Μπάγερν.

Στην επανάληψη η Μπάγερν έφτασε κοντά στο 2-0 στο 48′ αλλά το φάουλ του Λεβαντόφσκι σταμάτησε στο δοκάρι.
Τέσσερα λεπτά μετά όμως ο Λεβαντόφσκι μέσα στην περιοχή γύρισε κι ο επερχόμενος Κομάν με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα των Βαυαρών.

Ο δείκτης του σκορ πήγε στο 3-0 στο 66′ όταν ο Χίμικ σέντραρε από δεξιά και ο Μίλερ με προβολή νίκησε τον Φάμπρι.

Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε στο 79′ όταν ο Λεβαντόφσκι πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Φάμπρι σε σουτ του Χούμελς κι από κοντά έκανε το 4-0.
Στο 86′ ο Φάμπρι έβγαλε εντυπωσιακά σε κόρνερ σουτ του Μαρτίνεζ.
Στο 88′ ο Μίλερ έστρωσε στον Λεβαντόφσκι που από κοντά έγραψε το 5-0.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλριχ, Χούμελς, Χάβι Μαρτίνεζ, Ζερόμ Μπόατενγκ, Βιντάλ (83′ Τολισό), Χάμες Ροντρίγκεζ (43′ Ρόμπεν), Μίλερ, Κομάν (81′ Ριμπερί), Κίμιχ, Λεβαντόφσκι, Αλάμπα.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Φάμπρι, Αντριάνο, Πέπε, Κουαρέσμα, Μπάμπελ, Μεντέλ (85′ Αρσλαν), Χάτσινσον, Βίντα, Λοβ (57′ Τόσιτς), Ερκίν (69′ Γκιονούλ), Ταλίσκα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση