Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια της 83χρονης Ειρήνης Ρουσσάκη που χάθηκε στις 23 Ιανουαρίου από τα Πηλαλήματα Σητείας.

Παρά τις έρευνες που πραγματοποίησε από την πρώτη στιγμή η αστυνομία και η πυροσβεστική δεν έχει βρεθεί ακόμα κανένα ίχνος της άτυχης γυναίκας, με αποτέλεσμα να λιγοστεύουν οι ελπίδες για να βρεθεί ζωντανή.

Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Σητείας, καθώς η 83χρονη συνήθιζε να κινείται είτε με τα πόδια είτε με κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο, το οποίο σταματούσε και ζητούσε από τον οδηγό να τη μεταφέρει σε κοντινές αποστάσεις.

lost-rousaki

Η οικογένεια της όλες αυτές τις ημέρες ανησυχεί ιδιαίτερα, λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, χρήζοντας άμεσης ιατρικής φροντίδας.

Η 83χρονη γυναίκα την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο ή καφέ παντελόνι, μία καφέ ζακέτα, έναν χακί σκούφο και μαύρα παπούτσια.

Η Ειρήνη Ρουσσάκη, που πάσχει από άνοια, έχει ύψος 1,65 μ., είναι εύσωμη ενώ έχει γαλάζια μάτια. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι ή έτυχε να δει την 83χρονη, να επικοινωνήσει με το Α.Τ. Σητείας τηλ. ‎2843022259, με τον Α.Σ. Μακρύ Γιαλού τηλ. ‎2843051666, με τη Γραμμή Ζωής τηλ. 1065 ή στο 100.

Διαφήμιση
Διαφήμιση