HomeHL-SportsΜαρίνος Ουζουνίδης: «Σημαντική νίκη για βαθμολογικούς και για αγωνιστικούς λόγους»

Μαρίνος Ουζουνίδης: «Σημαντική νίκη για βαθμολογικούς και για αγωνιστικούς λόγους»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε στη συνέντευξη τύπου, για τη σημασία της νίκης του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΛ, αλλά και για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία σημαντική νίκη για εμάς και για βαθμολογικούς και για αγωνιστικούς λόγους. Όταν έχεις να κερδίσεις τόσο καιρό εκτός έδρας υπάρχει πίεση.

Τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα και αν ήταν πιο προσεκτικοί θα είχαμε τελειώσει το ματς νωρίτερα.

Είχα πει ότι θα χρειαστεί να αλλάξουμε το σύστημά μας. Με δεδομένο και τον αγωνιστικό χώρο επιλέξαμε να δώσουμε χώρο στην ΑΕΛ.

Είναι σημαντικό που το ματς του Σαββάτου είναι με τη Λαμία εντός, να το κερδίσουμε και να βγάλουμε άσχημες σκέψεις και να δοκιμάσουμε και άλλα παιδιά. Καλή συνέχεια στην ΑΕΛ στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο», είπε αρχικά.

Για το αν υπήρχε άγχος: «Φυσικά και υπήρχε άγχος όταν είσαι Παναθηναϊκός. Σε πολλά ματς ήμασταν άτυχοι. Σήμερα ήμασταν συγκεντρωμένοι και νικήσαμε».

Για τη σημασία της νίκης και τον Κάτσε: «Είναι τρεις βαθμοί για εμάς. Να πιστέψουν τα παιδιά στους εαυτούς τους.

Η αλλαγή του Κάτσε ήταν αναγκαστική δεν μπορούσε να συνεχίσει. Έχει τέσσερις κίτρινες και περιμένουμε να δούμε και τον Κουρμπέλη πότε θα είναι έτοιμος».

Για την αλλαγή του συστήματος: «Κάθε βδομάδα αναγκαζόμαστε να κοιτάμε ποιους παίκτες έχουμε και τι σύστημα θα επιλέξουμε. Σήμερα εκτός των τελευταίων λεπτών δεν υπάρχει λόγος να παίξουμε με τρεις αμυντικούς».

Για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος: «Είμαστε Παναθηναϊκός δεν μπορούμε να στεκόμαστε άλλο και να το κάνουμε θέμα. Σημασία έχει για τα παιδιά».

Διαφήμιση
Διαφήμιση