HomeHL-SportsΖητά αποφασιστική παρέμβαση του Σάμι ο Στειακάκης

Ζητά αποφασιστική παρέμβαση του Σάμι ο Στειακάκης

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη σημείωσε ότι δημιουργείται «κλίμα ακυβέρνητου καραβιού»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Εργοτέλης βρίσκεται στα χαμηλά της βαθμολογίας της Β’ Εθνικής και στην επικίνδυνη ζώνη, προβληματίζοντας συνεχώς με την εικόνα του.

Ο Γιώργος Στειακάκης, με προσωπική του δήλωση, ζητά από τον Μάγκετ Σάμι να επέμβει άμεσα και αποφασιστικά, ώστε ο σύλλογος να πάψει να θυμίζει, όπως σημειώνει «ακυβέρνητο καράβι».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κάνει λόγο για «βαθμολογική καταβύθιση» και σημειώνει ότι «η απουσία και η απραξία δεν είναι στάση για έναν άνδρα του δικού του κύρους και επιπέδου».

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Οι φίλοι της ομάδας του Εργοτελη και ο φίλαθλος κόσμος – όχι μόνο του Ηρακλείου -είναι προβληματισμένοι με την αγωνιστική συμπεριφορά και το μέλλον της ΠΑΕ Εργοτέλης στο πρωτάθλημα της β´ εθνικής που αγωνίζεται.

Μια ομάδα μπορεί να συμβεί να έχει ατυχή και άδικα αποτελέσματα, αυτό από μόνο του δεν σημαίνει τίποτα. Εξάλλου στον Εργοτέλη δεν είμαστε καλομαθημένοι στα εύκολα.

Σε αυτό το χρονικό σημείο, εγώ προσωπικά, χωρίς να έχω την ανάγκη να καλυφθώ πίσω από συλλογικές αποφάσεις, αλλά δικαιούμαι να το πράξω,  γιατί ήμουν αυτός που έβαλε πρώτος την υπογραφή του ώστε να αναλάβει ο Μάγκετ Σάμι την ευθύνη της σύστασης της ΠΑΕ, αλλά και ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη, έχω να απευθύνω την παρακάτω δήλωση- πρόσκληση: “Η ομάδα μας χρειάζεται την παρουσία του Μάγκετ Σάμι όπως και ο κόσμος της που αγωνιά για το μέλλον της.

Η αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας, πέρα από την βαθμολογική καταβύθιση, δημιουργεί κλίμα ακυβέρνητου καραβιού, με ο,τι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο αβάσιμων φημών και προσβλητικών για τον Σύλλογο σχολίων, το οποίο αδικεί και τον ίδιο.

Ένα πράγμα φαίνεται αυτή τη στιγμή επιβεβλημένο: να παρέμβει αποφασιστικά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ώστε να διασωθεί αυτό που δημιούργησε, αλλά και το κύρος του συλλόγου.

Τις επιμέρους τεχνικές ή άλλες αποφάσεις θα τις λάβει ο ίδιος. Η απουσία και η απραξία δεν είναι στάση για έναν άνδρα του δικού του κύρους και επιπέδου. Εμείς εδώ είμαστε, πρόεδρε Μάγκετ, στις ίδιες συμμαχικές επάλξεις, στο πλευρό σου και έτοιμοι για την σωτήρια αντεπίθεση”.

Γιώργος Στειακάκης».

Διαφήμιση
Διαφήμιση