HomeHL-SportsΣυγχαρητήρια και διήμερο ρεπό στον ΟΦΗ

Συγχαρητήρια και διήμερο ρεπό στον ΟΦΗ

Προβλήματα τραυματισμών για Βαφέα και Ποτουρίδη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΟΦΗ στη Σπάρτη και η νίκη με 3-0 έφερε μεγάλη ικανοποίηση στις τάξεις της διοίκησης.

Μετά το τέλος του ματς ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Γιώργος Αλετράς πήγε στα αποδυτήρια και συνεχάρη τόσο τους παίκτες όσο και τον Νίκο Παπαδόπουλο, ενώ υπήρξε και υποδοχή της αποστολής το βράδυ του Σαββάτου (17/2) κατά την επιστροφή της στο Ηράκλειο.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του με διήμερο ρεπό, συνεπώς η προετοιμασία για το κυριακάτικο ματς με τον Πανσερραϊκό θα αρχίσει την Τρίτη .

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι προέκυψαν και δύο τραυματισμοί στο παιχνίδι με τους Λάκωνες, με τον Βαφέα να έχει πρόβλημα στον αυχένα, ενώ ο Ποτουρίδης πονάει στο γόνατο.

Τέλος, η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση, ευχαριστώντας τους οπαδούς που ταξίδεψαν στη Σπάρτη.

Αναλυτικά: «Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους φιλάθλους του ΟΦΗ για την μεγάλη συμπαράσταση στην ομάδα, στο παιχνίδι που έγινε στη Σπάρτη, αλλά και για την υποδειγματική τους συμπεριφορά.

Ραντεβού την Κυριακή στο γήπεδο μας, κόντρα στον Πανσερραικό, σε ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι για την άνοδο. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση