HomeΚΟΣΜΟΣΑγγλία: Άνδρας βρήκε καρχαρία…στον κήπο του

Αγγλία: Άνδρας βρήκε καρχαρία…στον κήπο του

Στο Κεντ της Μεγάλης Βρετανίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο 26χρονος Τζέιμς Χιλ βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού του στην πόλη Γουίσταμπλ του Κεντ, φτιάχνοντας τσάι, όταν ο πατέρας του τον ρώτησε πως λέγεται το πιο κοινό είδος καρχαρία που ζει στα βρετανικά ύδατα. Ο νεαρός μηχανικός απόρησε και ο πατέρας του, του εξήγησε ότι ρωτά καθώς ένας τέτοιος καρχαρίας μόλις έπεσε από τον ουρανό και προσγειώθηκε στον κήπο τους.

Πατέρας και γιος πλησίασαν τον νεκρό καρχαρία χωρίς να μπορούν να δώσουν κάποια εξήγηση για το πως βρέθηκε εκεί. Το ψάρι, ονομάζεται σκυλιορινίδα και σπανίως ξεπερνά τα 80 εκατοστά σε μήκος. Είναι το πιο συχνός είδος καρχαρία στα βρετανικά ύδατα και το συγκεκριμένο είχε μήκος 60 εκατοστά.

karxarias1

«Το ψάρι πρέπει να ήταν ήδη νεκρό επί τουλάχιστον δύο ημέρες. Είναι το ποιο περίεργο πράγμα που θα μπορούσα να πω σε κάποιον. Ότι δηλαδή έφτιαχνα μια κούπα τσάι και καρχαρίας έπεσε από τον ουρανό στον κήπο μου», ανέφερε ο νεαρός Βρετανός στην εφημερίδα Daily Mail.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, η πιο πιθανή εξήγηση για την προσγείωση ενός καρχαρία, είναι ότι έπεσε από κάποιο θαλασσοπούλι, καθώς το σπίτι της οικογένειας βρίσκεται πολύ κοντά στην ακτή.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση