HomeΣΠΟΡΛαμία ΠΑΟΚ 0-2

Λαμία ΠΑΟΚ 0-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ξέφρενη πορεία του ΠΑΟΚ προς την κατάκτηση του τίτλου συνεχίζεται.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε με 2-0 στη Λαμία της τοπικής ομάδας για την 22η αγωνιστική της Super League, με τα γκολ των Πέλκα στο 56′ και Μαουρίτσιο στο 61′ με… κεφαλιές.

Ο δικέφαλος του Βορρά με αυτό το τριποντο έφτασε τις 10 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα αποκτώντας διαφορά πέντε βαθμών από την ΑΕΚ η οποία δοκιμάζεται την Κυριακή με αντίπαλο την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Ο ΠΑΟΚ ήθελε τη νίκη, προκειμένου να παραμείνει στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα. Ο «δικέφαλος του βορρά» είχε τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση και έφτασε κοντά στο γκολ στο 23′. Μετά από κόρνερ του Πέλκα η μπάλα βρήκε στο σώμα του Βαρέλα κι άλλαξε πορεία.

Ο Παπαδόπουλος ήταν έτοιμος όμως και πραγματοποίησε μια από τις εντυπωσιακότερες επεμβάσεις της χρονιάς. Το υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο πέρασε ανεκμετάλλευτο και οι δύο ομάδες πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά κι άνοιξε το σκορ με τον Πέλκα στο 56′. Πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και δεύτερη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Ασίγκμπα δεν έδιωξε σωστά την μπάλα κι ο Μαουρίτσιο με κεφαλιά έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.

Kίτρινες
: Ομο

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Ομο (67′ Μπεν Τζεμιά), Μπλάζιτς, Βάντερσον (75′ Καραγιάννης), Μπούντνικ (61′ Άστσεριτς), Πίτι, Ακόστα.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίτσιο, Κάνιας, Μακ, Πέλκας (79′ Μουλέν), Μπίσεσβαρ (72′ Λημνιός), Πρίγιοβιτς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση