HomeΓΝΩΜΕΣΤελικός κυπέλου ΑΕΚ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- Ελλιπή μέτρα ασφαλείας από πλευράς διοργανωτών…

Τελικός κυπέλου ΑΕΚ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- Ελλιπή μέτρα ασφαλείας από πλευράς διοργανωτών…

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Του Φραγκίσκου Δασκαλάκη

Ο τελικός κυπέλου Ελλάδος το Σάββατο ανάμεσα στους δύο φιναλίστ ΑΕΚ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ διεξήχθη με επιτυχία στο κλειστό στα δύο αοράκια με την ΑΕΚ να είναι η ομάδα που έφυγε χαμογελαστή από το γήπεδο όντας κυπελλούχος Ελλάδος .

Οι μικροί φίλαθλοι «δίδαξαν» ήθος αφού υπήρχαν υποστηρικτές και από τις δύο ομάδες  ανακατεμένοι και χάρηκαν τον αγώνα σαν μία γιορτή όπως και άρμοζε στην περίσταση.

Φίλαθλοι και δη οργανωμένοι οπαδοί δεν επιτρεπόταν να εισέλθουν στο κλειστό γήπεδο παρά μόνο συνοδοί καθηγητές  των σχολείων, μαθητές,  δημοσιογράφοι και ελάχιστες εξαιρέσεις προσκεκλημένων ομάδων, διοργανωτών και από διάφορους φορείς όπως για παράδειγμα από την περιφέρεια Κρήτης.

Ωστόσο   από υπερβάλλον ζήλο ενός από τους υπευθύνους της διοργάνωσης ( Γιώργος) στην είσοδο των επισήμων δεν επετράπη η είσοδος σε δημοσιογράφο της πόλης μας προτρέποντας τον με τον πλέον εριστικό τρόπο να αποχωρήσει- χωρίς καμία πρόκληση  από τον δεύτερο- λέγοντάς του χαρακτηριστικά μπροστά σε αστυνομικούς που παρακολουθούσαν έκπληκτοι «Γεια σου τώρα και αντίο».

Ο δημοσιογράφος ωστόσο πέρασε στο γήπεδο από διπλανή ελεγχόμενη είσοδο χωρίς αυτήν την φορά να τον ρωτήσουν ούτε καν αν έχει πρόσκληση!

Ως εκ τούτου διαπιστώθηκε ότι τα μέτρα ασφαλείας από πλευράς διοργάνωσης Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης  ήταν  αλα καρτ και ανύπαρκτα ,αφού υπήρχαν στις κερκίδες ακόμα και οργανωμένοι φίλαθλοι, με την παρουσία ωστόσο της αστυνομίας από την άλλη να είναι ουσιαστική και σε καίρια σημεία…

Υπήρχαν αρκετές δεκάδες κενά καθίσματα κάτι το οποίο δεν δικαιολογεί την στάση του υπευθύνου ασφαλείας της διοργάνωσης την στιγμή μάλιστα που αποδείχτηκε ότι από πλευράς διοργάνωσης ήταν «ξέφραγο αμπέλι»  σε  γήπεδο με περίπου… 4500 μικρά παιδιά!

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση